Nye leiligheter på Kongsberg

Kunne du tenke deg en vinter uten snømåking eller begynner du å bli lei av å vedlikeholde huset? Uansett om du tenker å bytte ut eneboligen eller er på utkikk etter din første leilighet, vil du finne en leilighet som kan passe deg. Fra en 2-roms på 47 kvm til den største leiligheten som er en 4-roms på 92 kvm.

Gluggeløkka Platå blir et godt sted å bo for deg som ønsker å bruke mindre tid på vedlikehold og mer tid på det som betyr noe. For ny leilighet betyr en enklere hverdag.

I tilknytning til leilighetene vil det etableres gang- og sykkelstier og trivelige uteområder for små og store.

Boligene

Gluggeløkka Platå vil bestå av to-, tre- og fireromsleiligheter i leilighetsbygg i fire etasjer. Leilighetene er fra 47 til 92 m2. Dette boligkonseptet har vi utviklet siden 2014 og det vi får mange gode tilbakemeldinger på er utformingen av selve byggene. De er utformet på en måte som gir deg en skjermet og privat uteplass både på stuesiden og på inngangssiden.

Leilighetene har god kvalitet i materialer og løsninger. Åpne planløsninger og store vindusflater gir en lys og luftig romfølelse. Leilighetene har direkte utgang til balkong eller platting fra stue.

Leilighetene har parkett på gulv, badet har fliser på vegg og gulv og både bad og kjøkken leveres med innredning i hvite fronter. Leilighetene har vannbåren varme i gulv som varmekilde.

Vi ønsker at du trives i leiligheten din, og er du tidlig nok ute har du mulighet til å sette ditt personlige preg på boligen. Du kan gjøre endringer på for eksempel kjøkken, gulvtype og valg av farger på veggene.

Finansiering i Husbanken:

Trysilhus har i flere år samarbeidet med Husbanken. Vårt felles mål er å tilby gode boliger for alle. Trysilhus har fått innvilget Husbankfinansiering på Gluggeløkka Platå.

Du må selv ha minimum 15 % egenkapital og kan låne ca 85 % av boligens verdi gjennom Husbanken. Vi kan hjelpe deg med søknaden.

Husbanken gir deg svært gode rentebetingelser! Fra 1. mai er renten 4,554%.

Husbanken er for alle og alle kan søke lån gjennom Husbanken. Les mer på husbanken.no.

Ta kontakt dersom du har spørsmål.

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

I prislisten finner du nå en «Tilpass/kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

Interiør

Våre leiligheter har vært gjennom nøye planlegging og har dermed en gjennomtenkt og god standardløsning. Alle innvendige overflater leveres av god kvalitet. Det er parkett på gulvet i stue, kjøkken, soverom, gang og bod, og keramiske fliser på gulv og vegg på bad. Kjøkkenet leveres med innredning med hvite profilerte fronter.

Dersom du bestemmer deg nå har du mulighet til å sette ditt eget preg på leiligheten gjennom en rekke ulike tilvalg.

Beliggenhet

Gluggeløkka Platå blir liggende i et rolig område på Steglet, ca. 4 km syd for Kongsberg sentrum. Det er kort avstand til busstopp med gode forbindelser til Kongsberg sentrum, Drammen og Oslo. Det er også gang‐ og sykkelvei til sentrum, samt nærhet til barnehage, dagligvare og til næringsparken.

Flotte turområder ligger rett bak boligen med bl.a. Kongsberg skisenter som har et godt aktivitetstilbud både sommer og vinter.

Togstasjon

4,8 km

Busstopp

100 meter

Matbutikk

650 meter

Barnehage

1,3 km

Skole

1,5 km

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer