Granlytunet – kommer for salg

Vi har gleden av å presentere Granlytunet. Her bor du i rolige og landlige omgivelser rett ved Vestfold Golfbane.

Trysilhus skal bygge opp et hyggelig boligtun på ca 50 leiligheter med fine fellesområder med lekeplasser, sitteplasser og grøntarealer. Kunne du tenke deg å bo i rolige omgivelser med kort vei til skole, matbutikk, golfbane og sjøen?

Granlytunet vil bestå av leiligheter fra 70 til 138 m2.

Det er busstopp ca 300 meter fra prosjektet. Bussen går hver halvtime og tar deg til Stokke stasjon på 17 minutter, eller Tønsberg stasjon på 21 minutter. Er du av den sporty typen så tar det kun ca 20 minutter å sykle til Stokke stasjon.

Barna kan komme seg til Melsom skole (1.-7. klasse) og Melsom videregående skole som kun ligger 1,7 km unna. 8.-10. klasse går på Stokke ungdomsskole.

Er du glad i båt og vann så er det kun 2,8 km til Melsomvik Båthavn. Fra båthavnen kan du også ta deg en flott gåtur langs den populære kyststien. Er du glad i golf, så ligger den flotte Vestfold Golfbane som nærmeste nabo til leilighetene.

Sett deg på interessentlisten, så tar vi kontakt når det nærmer seg salgsstart

Boligene

Planløsningene i boligene vi skal bygge gjør at hver kvadratmeter kan utnyttes og at boligene er enkle å innrede. Variasjonen i størrelsen på boligene gjør at du vil finne en passende bolig uansett hvilken livssituasjon du befinner deg i.

Ønsker du å bli oppdatert underveis på fremdriften i dette prosjektet? Meld din interesse eller ta kontakt

Meld din interesse:

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer