Nye leiligheter i nærheten av Vear og Melsomvik

På Granlytunet bor du i skogkanten samtidig som sjøen og strandlivet kun er 5 minutter unna. Du har enkel tilgang til mange aktiviteter og turstiene ligger praktisk talt rett utenfor døren din. Er for eksempel golf din store lidenskap, kan du tusle over veien rett inn på Vestfold golfbane.

Se for deg at du kommer hjem til din nye bolig etter en hektisk dag på jobben. Du tusler inn og kjenner lukten av en helt ny leilighet, setter deg ut på den skjermede terrassen/verandaen med en kopp kaffe før du starter på middagen på ditt nye flotte kjøkken som du har tilpasset slik du ønsker det.

Etter middag venter kanskje en tur i skog og mark, eller kanskje ett slag golf?

Granlytunet består av 52 nye leiligheter i flermannsboliger. Uansett hvor du er i livet vil du finne en leilighet som passer deg. Fra fra leiligheter på 70 kvm med 2 soverom og egen hage, og opp til leiligheter på hele 138 kvm som går over 2 plan.

Leilighetene har en gjennomtenkt planløsning, noe som gir god utnyttelse av alle rom. Ute er det plass til utemøbler og grill. Her kan du nyte varme sommerkvelder med gode venner og familie.

Det følger med 1 carport og en romslig utebod til alle leilighetene.

Boligene

Planløsningene i boligene gjør at hver kvadratmeter kan utnyttes og at boligene er enkle å innrede. Variasjonen i størrelsen på boligene gjør at du vil finne en passende bolig uansett hvilken livssituasjon du befinner deg i.

Løsningene i boligene følger de nyeste tekniske standarder, noe som fører til en energieffektiv bolig med et sunt inneklima. Kombinasjonen av god isolering, effektiv oppvarming og ventilasjon gir deg en frisk, lun og rimelig leilighet å bo i.

Er du tidlig nok ute har du mulighet til å gjøre endringer, blant annet på kjøkken, eller du kan velge en annen parkett og andre farger i leiligheten.

Innflytting:

Leilighetene er klare for innflytting

Bli med på en digital visning:

Klikk her for å ta en rundtur i en 70 kvm leilighet

Felleskostnader:

Dette er selveierleiligheter, men du betaler likevel felleskostnader som dekker sameiets ordinære driftsutgifter slik som Tv/internett, bygningsforsikring, forretningsførsel, snøbrøyting/strøing, vedlikehold m.m.

Felleskostnadene for leilighetene er stipulert til ca kr. 30 – 40,- pr kvm, pr. mnd

Felleskostnadene er kun et estimat i samarbeid med forretningsfører, og de endelige utgiftene er det styret/sameiet som beslutter.

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

Beliggenhet

Melsomvik ligger i et rolig område mellom Tønsberg og Stokke. Tønsberg by er kun en 15 minutters kjøretur unna eller en 20 minutters busstur. Busstoppet finner du rett utenfor boligen. Er du glad i sjøen og sjølivet, er det kort vei til flere båthavner. Tilgangen til en flott skjærgård som kan nytes på vakre soldager er enkel. Er du glad i å spille golf, kan du trille golfbagen din hjemmefra, over veien og rett inn på hull 7 på Vestfold golfbane.

Se gjerne også våre rekkehus på Granlygrenda: Granlygrenda – Trysilhus

Busstopp

100 meter

Togstasjon

5 km

Barnehage

2,8 kilometer

Skole

1,8 km

Matbutikk

2,6 km

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer