Nye eneboliger i kjede i Hakadal

Hellerudhaugen er et nytt boligområde, hvor du nå har mulighet til å sikre deg en helt ny bolig. Eneboligene i kjede vil få kort vei både til natur og by, da det kun tar 40 minutter med tog inn til Oslo og på 10 minutter er du i skogsløypa.

Hellerudhaugen består av 8 eneboliger i kjede som går over to etasjer. Du får to store terrasser for koselige utestunder. Her kan du nyte livet på solsiden av Hakadal med fantastisk utsikt mot Varingskollen og naturen rundt.

Alt blir tilrettelagt for en enklere tilværelse i et helt nytt hus. Hver av boligene får tilgang til to parkeringsplasser, enten med plass til to biler i carport, eller én i carport og én på parkeringsplass ved siden av boligen.

Innflytning er estimert til å være sommeren 2025.

Boligene

Boligprosjektet Hellerudhaugen vil bestå av eneboliger i kjede på enten 126 eller 138 kvm. som går over to etasjer.

Du kommer inn i hovedetasjen med matvarene i hendene, de kan du ta rett bort til kjøkkenet som er i samme etasje. Kjøkkenet er romslig og med åpen løsning mot stuen, her kan du innrede både til en TV-krok og spisestue. Du har utgang fra kjøkkenet til en stor terrasse hvor du kan sitte lunt og privat med fin utsikt utover dalen.

Hvis du er glad i å invitere gjester på besøk, er det nok plass til et stort langbord hvor du kan holde små eller store selskaper. Du finner også bad og et soverom i denne etasjen, som kan benyttes både som et gjesterom eller et kontor hvis du jobber mye hjemmefra.

Når du tar trappen ned til underetasjen finner du soveromsavdelingen. Her er det flere soverom og et stort, romslig bad, praktisk innredet med to servanter hvis det er flere i boligen. Du har et eget vaskerom hvor du kan stue bort det som er privat, og få plass nok til å sette opp et tørkestativ. Med egen stue i denne etasjen også, er det lett å kunne dele seg hvis familiesituasjonen har et behov for det.

På uteplassen i underetasjen er det nok plass til å lage et utekjøkken hvis du er glad i å kokkelere, eller kanskje du liker å dyrke dine egne grønnsaker og vil sette opp et lite drivhus. Her er det sol nok til at grønnsakene eller plantene vil trives.

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

Beliggenhet

Boligene på Hellerudhaugen får kort vei til kollektivtilbud og Nittedal sentrum. Det er busstopp rett ved boligen, og både buss og tog kan ta deg til Oslo hvis arbeidsplassen din ligger der.

Utsikten til Varingskollen er både flott å se på og innbyr til et aktivt friluftsliv. Om vinteren finnes det både alpint- og langrennstilbud, og om sommeren har du golfbane i nabolaget. I tillegg er det kort vei til treningssenter, fotballanlegg og halltilbud. Ny barneskole ble ferdigstilt høsten 2021 som har svømmehall, idrettshall og flotte uteområder.

Romeriksåsen ligger rett i nærheten og byr på mange turmuligheter. Om sommeren er det kort vei til flere badeplasser, blant annet Klopptjern med badebrygge og grillplass.

Togstasjon

2,4 km

Busstopp

50 m

Barnehage

1,2 km

Skole

1 km

Butikk

1 km

Meld deg på visning

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer