Rekkehus med solrik beliggenhet i Hakadal – kommer for salg

 

Nå kommer snart vårt nye boligprosjekt på Hellerudhaugen i Hakadal for salg, som består av 8 boliger i rekke. Dette er fortsettelsen på vår utbygging i området, som har vært en salgsuksess. Boligene vil få kort vei både til natur og by, da det kun tar 40 minutter med tog inn til Oslo og på 10 minutter så er du i skogsløypa.

 

Prosjektet

Boligprosjektet Hellerudhaugen vil bestå av boliger i rekke fra 126 til 138 m2. Boligene vil få 4 gode soverom, to stuer og lekkert kjøkken. Det blir både uteplass i 1. etasje og utgang til stor platting i underetasjen. Boligene vil få gode solforhold og fin utsikt til Varingskollen.

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

Meld din interesse

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer