Prosjektet

Hellerudhaugen i Hakadal er et nytt boligområde som består av ny bebyggelse – både leiligheter, tomannsboliger og eneboliger. Det er allerede bygget 18 eneboliger på Hellerudhaugen, og vi selger nå de fire siste. Eneboligene er frittliggende og prosjektet er planlagt slik at boligene utnytter tomtenes kvaliteter.

Boligene vil ligge rolig, usjenert og barnevennlig til i en lite trafikkert blindvei på solsiden av Hakadal.  De ligger landlig til, men samtidig er det nærhet til skoler, barnehager og diverse aktiviteter.

Boligene

Eneboligene på Hellerudhaugen er på 142 m2 BRA og er svært innholdsrike. Boligene leveres med god kvalitet og gode løsninger. Det legges vekt på å gi boligene en lys og luftig romfølelse. Overflater leveres med robuste materialer som er enkle å vedlikeholde. God isolering og effektiv balansert ventilasjon, gir boligene varme og komfort.

Boligene vil i 1.etasje bestå av romslig entre, 3 soverom, stort bad og stue. Det vil bli laget en sportsbod med egen inngang i tilknytning til boligen. Boligen vil i 2.etasje bestå av stort soverom med bad, bod og gang samt stor stue og kjøkken med utgang til stor terrasse.

Det er KVIK som er vår kjøkkenleverandør og sammen med vår kjøkkenkonsulent kan du utforme kjøkkenet ditt slik du ønsker. I tillegg har du muligheter for å gjøre endringer på bad, gulv, vegger og himlinger. Ønsker du andre farger enn vår standardfarge har Jotun et bredt utvalg av farger for enhver smak.

Tilvalgsprosessen skjer i et eget tilvalgsmøte med vår entreprenør. På denne måten kan du sette ditt eget preg på din nye bolig.

 

 • Stue i enebolig

 • Stue i enebolig, utgang til veranda

 • Kjøkken i enebolig

 • Bad i enebolig

 • Soverom i enebolig

 • Soverom i enebolig

 • Kjellerstue i enebolig

 • Entré i enebolig

 • Veranda på enebolig

 • Kjøkken i tomannsbolig

 • Stue i tomannsbolig

Beliggenhet

Hellerudhaugen ligger i nærheten av kollektivtilbud, barnehage (blant annet Glitre Barnehage), skoler og turområder. Eiendommen ligger flott og høyt på Nittedals solside – usjenert og solrikt med flott utsikt utover Nittedal, Varingskollen, Nordmarka og Fuglåsen. Dette er et populært, stille og rolig område, og meget barnevennlig. Det er kort avstand til barnehage, skole, offentlig kommunikasjon, Aas Gård Golfanlegg, Varingskollen alpinsenter og marka. Marka er meget populær og Romeriksåsen har flotte turområder, jakt- og fiskemuligheter og et rikt dyreliv. Det er kun 10 minutter til badevann (Klopptjern).

Skole

3 km

Buss

300 meter

Tog

2,4 km

Dagligvare

1,2 km

Oppgjør

Du betaler kr. 0,- i forskuddsbetaling når du kjøper leilighet av oss. Hele kjøpesummen gjøres opp først ved overtakelse av leiligheten. Du får også lave bokostnader, ingen budrunde og lave omkostninger.

 

Visningspåmelding

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer