Enebolig i Hakadal

På Hellerudhaugen i Hakadal kan du sikre deg en helt ny, frittliggende enebolig som er innflytningsklar. Når du ankommer huset, kjører du inn på en stor gårdsplass. Både eneboligen og hagen ligger på et høyere nivå enn gårdsplassen, og hagen passer perfekt for både lek og hyggelige utestunder. Hagen er inngjerdet og eneboligen ligger i en lite trafikkert blindvei og skjermet fra veien.

Eneboligen har en stue i hver etasje, som gjør at barna eller ungdommen i familien kan ha sin egen boltreplass i underetasjen. I hovedetasjen finner du åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en solfylt terrasse. Her har du plass til både grill og utemøbler, noe som gjør at dagens middag enkelt kan nytes ute i ettermiddagssolen.

Overtakelse

Eneboligen er innflytningsklar, men vi tilbyr fleksibel overtakelse dersom du ønsker det. Dette gir deg god tid til å selge egen bolig.

Boligen

Eneboligen på Hellerudhaugen er på 142 kvm., og passer perfekt for familier og andre som trenger god plass til å kunne ta imot besøk.

I første etasje kan barna ha sine egne soverom og et eget bad, som også kan brukes som vaskerom. Stuen i første etasje passer ypperlig når barna har besøk, her kan de leke, game og ha filmkveld. I andre etasje kan de voksne ha sin sone, med eget soverom med walk-in-garderobe og eget bad.

Kjøkkenet er levert av KVIK og har hvite fronter med integrerte hvitevarer. Du får plass til et spisebord i nærheten av kjøkkenet. Det er en åpen stue- og kjøkkenløsning, og på kalde vinterdager kan du fyre i peisovnen for ekstra kos og varme.

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

 • Badet i 1. etasje i eneboligen

 • Badet i 2. etasje i eneboligen

 • Hovedsoverommet i 2. etasje med egen walk-in-garderobe og eget bad

 • Ett av soverommene i 1. etasje. Det er totalt 3 soverom i denne etasjen

 • Kjøkkenet ligger i 2. etasje og er fra KVIK med integrerte hvitevarer

 • Delikat og åpen stue med utgang til veranda i 2. etasje

 • Åpen stue- og kjøkkenløsning i 2. etasje med egen krok for spisestue

 • I stuen er det peisovn

 • Egen stue i 1. etasje med utgang til hagen

 • Egen stue i 1. etasje med utgang til hagen

Scroll til siden i tabellen for å se mer info
LeilighetSeksjonByggEtasjeStatusStørrelsePrisTilpass/kjøp
19 10119191. etg.Solgt142 m²-
20 10120201. etg.Solgt142 m²-
21 10121211. etg.Solgt142 m²-
22 10122221. etg.Ledig142 m²kr 7 398 000

Beliggenhet

Boligene på Hellerudhaugen får kort vei til kollektivtilbud og Nittedal sentrum. Det er busstopp rett ved boligen, og både buss og tog kan ta deg til Oslo hvis arbeidsplassen din ligger der.

Utsikten til Varingskollen er både flott å se på og innbyr til et aktivt friluftsliv. Om vinteren finnes det både alpint- og langrennstilbud, og om sommeren har du golfbane i nabolaget. I tillegg er det kort vei til treningssenter, fotballanlegg og halltilbud. Ny barneskole ble ferdigstilt høsten 2021 som har svømmehall, idrettshall og flotte uteområder.

Romeriksåsen ligger rett i nærheten og byr på mange turmuligheter. Om sommeren er det kort vei til flere badeplasser, blant annet Klopptjern med badebrygge og grillplass.

Skole

3 km

Buss

300 meter

Tog

2,4 km

Dagligvare

1,2 km

Visningspåmelding

  Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer