Nye boliger på Nøtterøy – kommer for salg

På Guttormsen gartneri er det blitt dyrket roser, iriser, tulipaner og mye mer gjennom mange år. Nå er det et nytt nabolag som skal få blomstre.

Trysilhus skal bygge rekkehusleiligheter i tun som gir et hyggelig og barnevennlig nabolag.

Først ut er Iristunet som består av 48 rekkehusleiligheter fordelt på 6 bygg. Her beholder du eneboligfølelsen, samtidig som du har alle fordelene ved å bo i leilighet.

Leilighetene i Iristunet blir fra 70-138 kvadrat. Du kan velge mellom leiligheter i 1. etasje som har alt på ett plan og adgang fra bakkeplan eller større leiligheter i 2. etasje som går over to plan.

Felleskostnader inkluderer:
Dette er selveierleiligheter, men du betaler likevel felleskostnader som dekker sameiets ordinære driftsutgifter slik som Tv/internett, bygningsforsikring, forretningsførsel, snøbrøyting/strøing, vedlikehold m.m.

Felleskostnadene for leilighetene er stipulert til ca kr. 30 – 40,- pr kvm, pr. mnd.

Felleskostnadene er kun et estimat i samarbeid med forretningsfører, og de endelige utgiftene er det styret/sameiet som beslutter.

Sett deg på interessentlisten, så tar vi kontakt når det nærmer seg salgsstart

Dette blir et prosjekt det er verdt å vente på. 🌷

  • Illustrasjon av fasade

  • Moderne flerfamile Trysilhus

Beliggenhet

Iristunet ligger sentralt til langs Kirkeveien på idylliske Nøtterøy.
I nærheten finner du blant annet:

  • Det er bilfri gangavstand (ca 500 meter) til den nye flotte Labakken skole
  • Ca 1,3 km til Borgheim ungdomsskole
  • Ca 1 km til nærsentrum med hvor du finner flere butikker
  • Ca 2 km til Nøtterøy Golfklubb
  • Ca 4 km til Tønsberg sentrum
  • Ca 16 km til Tjøme

Boligene

Planløsningene i boligene vi skal bygge gjør at hver kvadratmeter kan utnyttes og at boligene er enkle å innrede. Variasjonen i størrelsen på boligene gjør at du vil finne en passende bolig uansett hvilken livssituasjon du befinner deg i.

Ønsker du å bli oppdatert underveis på fremdriften i dette prosjektet? Meld din interesse eller ta kontakt.

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

Meld din interesse:

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer