Nye leiligheter på Raumyr på Kongsberg

Noen ganger er hverdagen travel. Da er det ekstra deilig at det er mulig å roe ned på hjemmebane. Etter en hektisk arbeidsdag hvor sjefen holder deg igjen for å fullføre noen viktige arbeidsoppgaver før dagens slutt, ser du på klokken og innser at du akkurat rekker barnehagen før den stenger. Da er det veldig praktisk at det er kort vei hjem og at barnehagen ligger vis a vis hjemmet ditt. Med en gang du kommer inn døra, kan du få hvilepuls.

I ditt nye hjem er alt nytt og du kan fokusere på middag til deg og familien. Du trenger ikke bekymre deg for oppussingsprosjekter som venter eller usikkerheten rundt om vinduene snart må byttes. Du trenger heller ikke stresse over snø som må måkes, eller store arealer med gress som må klippes. På Kampestadtunet kan du bo med hvilepuls.

Når helgen nærmer seg tenker du kanskje at du skal unne deg en fin middag på restaurant, eller kanskje fylle på garderoben din? Med en ny bolig trenger du ikke være bekymret for uforutsette ugifter som plutselig dukker opp fordi boligen trenger oppussing. Her kan du ta den korte turen til Kongsberg sentrum og nyte helgen med hvilepuls.

Kos deg på Kongsberg.

Bli med på en digital visning: 

Ta en rundtur i en 70 kvm leilighet i 1. etasje (360-visningen er fra et tilsvarende prosjekt)

Boligene

Leilighetene er fra 70‑138 kvadratmeter. Du kan velge mellom leiligheter i 1. etasje som har alt på ett plan og adgang fra bakkeplan, eller større leiligheter i 2. etasje som går over to plan. Kampestadtunet vil bestå av 20 nye leiligheter fordelt på 3 bygg i et hyggelig tun. Her beholder du litt av eneboligfølelsen, samtidig som du har alle fordelene ved å bo i leilighet.

Leilighetene i bygg A er estimert til å være klare for innflytting i september-november 2024

Leilighetene i bygg B+C er estimert til å være klare for innflytting i mai-august 2025

Finansiering i Husbanken

Trysilhus har i flere år samarbeidet med Husbanken. Vårt felles mål er å tilby gode boliger for alle.

Trysilhus har fått innvilget Husbankfinansiering på Kampestadtunet.

Du må selv ha minimum 15% egenkapital og kan låne ca 85% av boligens verdi gjennom Husbanken.

Vi kan hjelpe deg med søknaden.

Husbanken gir deg svært gode rentebetingelser! Fra 1. juli er renten 4,64%.

Husbanken er for alle og alle kan søke lån gjennom Husbanken uavhengig av inntekt.

Du kan lese mer på husbanken.no

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

I prislisten finner du nå en «Tilpass/kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

Beliggenhet

Kampestadtunet ligger nord på Raumyr i et attraktivt og etablert boligområde. Leilighetene får en sydvendt beliggenhet og har gode solforhold.

På Kampestadtunet bor du i et rolig og barnevennlig område, samtidig er det kun 2 km til Kongsberg sentrum og det urbane livet. Kongsberg er en internasjonal småby med det meste i nærheten. Liker du å være aktiv, kan Kongsberg tilby skatepark, frisbeegolf, stisykling, golf, gokart, fiske, slalom og fotturer for å nevne noe.

Kongsberg har et bredt fritidstilbud til de unge med ungdomskafé, kulturskole og det meste innen forskjellige idretter med sine 43 idrettslag og foreninger. Det er full barnehagedekning og gode undervisningsforhold på Raumyr skole og Vestsiden ungdomsskole. Teknologibyen Kongsberg har også rikt med arbeidsplasser. Her er det noe for alle og enhver. Du kan også lese mer på www.kongsberg.no.

Togstasjon

2,1 km

Busstopp

300 meter

Barnehage

50 meter

Skole

1,5 km

Butikk

2 km

Meld deg på visning i et tilsvarende prosjekt:

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer