Hvilepuls i ditt nye hjem

På Kampestadtunet bor du tett på skogen i et nytt og rolig boligområde. Du har Kampestad barnehage som nærmeste nabo. Det er kort vei til sentrum med bl.a. butikker, kjøpesenter, restauranter og togstasjon. Samtidig er det kort vei til turløyper både sommer og vinter.

Noen dager er hverdagen travel. Da er det ekstra deilig at det er mulig å roe ned på hjemmebane. Etter en hektisk arbeidsdag hvor sjefen holder deg igjen for å fullføre noen viktige arbeidsoppgaver før dagens slutt, ser du på klokken og innser at du akkurat rekker barnehagen før den stenger.
Da er det veldig praktisk at det er kort vei hjem og at
barnehagen ligger vis a vis hjemmet ditt. Med en gang du kommer inn døra, kan du få hvilepuls.

I ditt nye hjem er alt nytt og du kan fokusere på middag til deg og familien. Du trenger ikke bekymre deg for oppussingsprosjekter som venter eller usikkerheten rundt om vinduene snart må byttes. Du trenger heller ikke stresse over snø som må måkes, eller store arealer med gress som
må klippes. På Kampestadtunet kan du bo med hvilepuls.

Når helgen nærmer seg tenker du kanskje at du skal unne deg en fin middag på restaurant, eller kanskje fylle på garderoben din? Med en ny bolig trenger du ikke være bekymret for uforutsette ugifter som plutselig dukker opp fordi boligen trenger oppussing. Her kan du ta den korte turen til Kongsberg sentrum og nyte helgen med hvilepuls.

Kos deg i Kongsberg.

Boligene

Leilighetene er fra 70‑138 kvadratmeter. Du kan velge mellom leiligheter i 1. etasje som har alt på ett plan og adgang fra bakkeplan, eller større leiligheter i 2. etasje som går over to plan. Kampestadtunet vil bestå av 20 nye leiligheter fordelt på 3 bygg i et hyggelig tun. Her beholder du litt av eneboligfølelsen, samtidig som du har alle fordelene ved å bo i leilighet.

De første leilighetene er estimert til å være klare for innflytting i Desember 24 / januar 25.


Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid. Vi takker våre kunder for tilliten!

Beliggenhet

Kampestadtunet ligger nord på Raumyr i et attraktivt og etablert boligområde. Boligene får en sydvendt beliggenhet og har gode solforhold.

På Kampestadtunet bor du i et rolig og barnevennlig område, samtidig er det kun 2 km til Kongsberg sentrum og det urbane livet. Kongsberg er en internasjonal småby med det meste i nærheten. Liker du å være aktiv, kan Kongsberg tilby skatepark, frisbeegolf, stisykling, golf, gokart, fiske, slalom og fotturer for å nevne noe.

Kongsberg har et bredt fritidstilbud til de unge med ungdomskafé, kulturskole og det meste innen forskjellige idretter med sine 43 idrettslag og foreninger. Det er full barnehagedekning og gode undervisningsforhold på Raumyr skole og Vestsiden ungdomsskole. Teknologibyen Kongsberg har også rikt med arbeidsplasser. Her er det noe for alle og enhver. Du kan også lese mer på www.kongsberg.no.

Togstasjon

2,1 km

Busstopp

300 meter

Barnehage

50 meter

Skole

1,5 km

Butikk

2 km

Meld deg på visning i et tilsvarende prosjekt:

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer