Nye eneboliger i Nannestad

Drømmer du om å skape et nytt hjem i Nannestad?

Tenk å flytte inn i et helt nytt hus med store lyse vindusflater, smarte planløsninger og rikelig med oppholdsrom for små og store. I det nye boligområdet Bjørkeåsen kommer det 20 kjedede eneboliger som passer for deg som drømmer om å skape et nytt hjem for deg og familien.

Her har du naturen som nærmeste nabo, men Teigebyen er bare en liten svipptur unna.

Dette er noe av det du får hvis du flytter til Kløverhagen:

  • Gjennomgående, lyse boliger med BRA på 140 kvm
  • Spennende arkitektur og smarte planløsninger
  • Romslig terrasse på 30 kvm
  • Egen hage som er enkel å vedlikeholde
  • Flotte uteområder
  • Parkering i garasje
  • Gjesteparkering
  • Turområder i umiddelbar nærhet

Ønsker du å se våre ferdige boliger på Kløverhagen?
Ta kontakt så finner vi et tidspunkt som passer deg.

Boligene

Boligene består av tre soverom og to bad, så her har du plass uansett om du flytter inn med en større flokk eller trenger plass til gjester som kommer på besøk.

De store vindusflatene gjør at boligen blir lys og trivelig. Og kvaliteten? Det er det ikke noe å si på i en flunkende ny bolig. Vegger og himlinger leveres i sparklet og malt utførelse. Gulvet er 3-stavs eikeparkett.

Boligen er godt isolert og holder effektivt på varmen. Oppvarming skjer via panelovner og peis med stålpipe. Balansert ventilasjon sørger for effektiv gjenbruk av boligens varme, samt tilførsel av frisk luft. Badene og entréen leveres med varmekabler.

Du finner alt du trenger å vite om boligens øvrige standard dersom du laster ned prospektet øverst på siden.

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

Interiør

Boligen leveres med løsninger av god kvalitet i alle rom. Kjøkkenet som av mange omtales som husets hjerte, leveres med hvite fronter og god skap- og benkeplass. Kjøkkenet er forberedet for innbygde hvitevarer. Dersom du ønsker å gjøre tilvalg på kjøkken, så har vi ulike valg du kan gjøre etter vår tilvalgsliste. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Badene har hvit baderomsinnredning og lyssatte speil, dusjhjørne med glassvegger, toalett og dimbare spotter i tak. Boligene leveres nøkkelferdige, men du har mulighet til å gjøre egne tilpasninger dersom du er tidlig ute etter vår tilvalgsliste.

Beliggenhet

Her har du naturen som nabo, men samtidig kort vei til det meste av det du trenger. Teigebyen ligger en drøy kilometer unna. Der finner du butikker, skoler, treningssenter og flere trivelige spisesteder. Fra Kløverhagen tar det deg bare et kvarter til Gardermoen og en snau time til Oslo.

Dagligvare

1,2 km

Skole

2 km

Barnehage

870 m

Bussholdeplass

300 m

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer