Eneboliger i Tønsberg

Linnomgrenda er et moderne boligprosjekt nordøst for Tønsberg. Prosjektet vil bestå av 19 eneboliger i rekke og to frittstående eneboliger. Boligene vil få et funkisinspirert utseende. Boligene vil være fra 114 m2 BRA til 143 m2 BRA. Det vil bli opparbeidet flotte uteområder, hvor liten og stor kan oppholde seg. Området består av variert bebyggelse, med kort vei til butikk, skoler, barnehager, turområder og sjøen. Kiwi ligger kun 500 m fra prosjektet, og en kort busstur unna vil du finne alle servicetilbud i Tønsberg by.

Boligene

Linnomgrenda vil bestå av tre boligtyper. De tre ulike typene er: enebolig i rekke med to etasjer på 114 m2, enebolig i rekke med tre etasjer på 143 m2 og frittstående enebolig med to etasjer på 120 m2. Boligene passer ypperlig for deg som ønsker en lettere hverdag. De er enkle å vedlikeholde, samtidig som du beholder følelsen av å bo i en enebolig.

Den største boligen på tre etasjer er ideell for barnefamilier. Denne boligen har flere oppholdsrom som familien kan fordele seg på. Her er det også fire soverom, noe som gjør det enkelt å ha overnattingsbesøk av familie og venner.

Alle boliger har egen terrasse over carport, med rekkverk som leveres i stål og glass. Innvendige vegger leveres sparklet og malt. Kjøkken kommer i lys moderne utførelse.

Boligene vil få en moderne utførelse med en god og praktisk planløsning.

Interiør

Gjennom flere år har vi utarbeidet gode standardløsninger i boligene for våre kunder. Vår standard leveranse vil bl.a bestå av lyslasert eikeparkett, moderne fliser på bad, fliser på gulv i entré, sparklede og malte overflater på vegger og i tak.

Boligene blir levert med glatte, hvitmalte lister på gulv og tak, samt glatte dører.

Kjøkken leveres fra KVIK

Beliggenhet

Linnomgrenda får svært sentral beliggenhet nordøst for Tønsberg. I umiddelbar nærhet vil du finne sjø, turområder og lysløyper. Om sommeren er badestrender som f.eks Ringshaug kun en kort sykkel- eller biltur unna boligen. Det er også flere båthavner i umiddelbar nærhet om livet på sjøen er det som frister deg. Det er gangavstand til flere barnehager samt Sandeåsen barneskole og Presterød ungdomsskole. Andre fasiliteter i nærheten er treningssenter, frisør og sportsbutikk. Dagligvarebutikk ligger kun en 500 meters gåtur fra prosjektet. Bussholdeplass med hyppige avganger til Tønsberg er kun 200 meter unna boligen. I Tønsberg by vil du finne de aller fleste servicetilbud.

Bussholdeplass

200 m

Togstasjon

4 km

Barnehage

2 km

Skole

1,5 km

Matbutikk

500 m

Visningspåmelding

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer

Bilder og illustrasjoner kan være hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.