Leiligheter på Jessheim

En leilighet i Nordbygrenda passer for alle som ønsker å bo litt vekk fra det travleste sentrum, men samtidig ikke for langt unna. Den passer for deg som ønsker å bo i leilighet, men som samtidig vil ha en egen privat inngang og skjermede uteplasser. Du har også mulighet for en liten hage med nylagt ferdigplen om du ønsker det.

Norbygrenda består av 56 leiligheter med to, tre eller fire soverom. Det blir flere pent opparbeidede tun med benker, bord, lekeplasser og stier. Om du vil gå ut i marka eller i byen er helt opp til deg. Bilen din står trygt og tørt på din egen plass i den store parkeringskjelleren, og her blir det også sykkelparkering og gjesteplasser. Parkeringskjelleren deles med beboere i vårt søsterprosjekt Nordby Plass hvor det kommer leiligheter i blokk. De to prosjektene vil totalt tilby 128 leiligheter av forskjellige størrelser, toroms til seksroms.

Hvem passer det for?

 • Alle som ønsker å bo litt vekk fra sentrum, men ikke for langt
 • Alle som vil ha leilighet, men ønsker egen, privat inngang og private uteplasser
 • Alle som vil ha hage med nylagt ferdiggress
 • Alle som bor i enebolig i dag og kunne tenke seg noe mer lettstelt, men ikke ønsker leilighet i oppganger

Boligene

Boligene har praktiske planløsninger som gjør det enkelt for deg å innrede leiligheten på en god måte. Du har en romslig veranda eller uteplass på stuesiden av leiligheten, og på inngangssiden har du også en uteplass hvor solen kan nytes.

Våre boliger bygges med én boenhet i første etasje og én i andre etasje. Boligene i første etasje er det enten 3-romsleiligheter eller 4-romsleiligheter på 70 eller 92 kvm. Boligene i andre etasje består også av en innredet tredje etasje. Disse boligene er på 116 kvm og 138 kvm.

Løsningene i boligene følger de nyeste tekniske standarder, noe som fører til en energieffektiv bolig med et sunt inneklima.

Er du tidlig nok ute har du mulighet til å gjøre endringer, blant annet på kjøkken, du kan velge en annen parkett og andre farger i leiligheten.

I prislisten finner du en «Tilpass/kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Du kan også velge å kjøpe. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

 • Illustrasjon av stuen i våre 5- og 6-roms leiligheter

 • Det største soverommet i 1. eller 2. etasje i alle leilighetstyper (Illustrasjon)

 • Det minste soverommet i alle leilighetstyper ( Illustrasjon)

 • Illustrasjon av kjøkkenet i de største leilighetene

 • Illustrasjon av soverom på loft i våre toetasjes leilighet

 • Stue og kjøkken i våre 3-roms leiligheter i 1. etasje

 • Illustrasjon fra et tilsvarende prosjekt

Beliggenhet

Du finner Nordbygrenda mellom Jessheim med kjøpesenter, kafeer, restauranter og butikker og Gystadmarka med sine flotte turløyper og dyreliv.

Fra leilighetene er du en kort sykkeltur unna sentrum, en spasertur unna flere dagligvarebutikker og nesten nabo til det nye Jessheimbadet, skole, barnehage og idrettsanlegg.

På et blunk er du ute i marka hvor du kan trekke pusten og lade batteriene. Norbytjernet, som er en idyllisk badeplass om sommeren og med mange fine turstier rundt, er også kun en kort sykkeltur unna. Snakk om å få i pose og sekk. Snakk om å bo midt i smørøyet. Snakk om å ha det som plommen i egget.

Togstasjon

1,3 km

Busstopp

100 meter

Barnehage

100 meter

Skole

150 meter

Matbutikk

450 meter

Meld deg på visning i et tilsvarende prosjekt

  Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer