En helt ny type leiligheter på Jessheim

I Norbygrenda bygger vi 56 leiligheter fra to til fire soverom. Det blir flere pent opparbeidede tun med benker, bord, lekeplasser og stier i mellom. Om du vil gå ut i villmarka eller by-jungelen er helt opp til deg. Bilen din står trygt og tørt på din egen plass i den store parkeringskjelleren, og her blir i tillegg sykkeloppbevaring og gjesteplasser. Parkeringskjelleren deles med beboere i vårt søsterprosjekt Norby Plass hvor det kommer leiligheter i blokk. De to prosjektene vil totalt tilby 128 leiligheter av forskjellige størrelser, toroms til seksroms.

Hvem passer det for?

 • Alle som ønsker å bo litt vekk fra sentrum, men ikke for langt. Alle som vil ha leilighet, men ønsker egen, privat inngang og uteplasser.
 • Alle som vil ha hage med nylagt ferdiggress
 • Alle som bor i enebolig i dag og kunne tenke seg noe mer lettstelt, men ikke ønsker leilighet i oppganger.

Generelt passer Norbygrenda for alle som tror de kan trives i en Trysilhus-leilighet. En boligtype som gjennom snart 30 år har gjennomgått store forbedringer og endringer, men beholdt sjarmen hele veien.

Hvis du har lyst til å se plantegninger og informasjon om helt like leiligheter som de vi skal bygge på Nordbygrenda klikker du her

 

 • Sjarmerende og elegante uteområder ( Illustrasjon fra et tilsvarende prosjekt)

 • Leiligheter i trivelige tun (illustrasjon fra et tilsvarende prosjekt)

 • Illustrasjon av stuen i våre 5- og 6-roms leiligheter

 • Det største soverommet i 1. eller 2. etasje i alle leilighetstyper (Illustrasjon)

 • Det minste soverommet i alle leilighetstyper ( Illustrasjon)

 • Illustrasjon av kjøkkenet i de største leilighetene

 • Illustrasjon av soverom på loft i våre toetasjes leilighet

 • Stue og kjøkken i våre 3-roms leiligheter i 1. etasje

 • Illustrasjon fra et tilsvarende prosjekt

Beliggenhet

Mellom Jessheim med sitt nye senter, cafeer, restauranter og butikker og Gystadmarka med sine flotte turløyper og dyreliv, finner du Nordbygrenda.

Fra leilighetene er du en kort sykkeltur unna sentrum, en spasertur unna flere dagligvarebutikker og nesten nabo til det nye Jessheimbadet, skoler/barnehage og idrettsanlegg.

På et blunk er du ute i marka hvor du kan trekke pusten og lade batteriene. Norbytjernet som er en idyllisk badeplass om sommeren og med mange fine turstier rundt, er også kun en kort sykkeltur unna. Snakk om å få i pose og sekk. Snakk om å bo midt i smørøyet. Snakk om å ha det som plommen i egget.

 

Illustrasjonsplan

Under ses foreløpig illustrasjonsplan. Før vi er helt klare for salg er det fremdeles rom for endringer, men planen gir et godt inntrykk av plassering av byggene, p-kjeller og solforhold. Nordbygrendas lave hus med rekkehusleiligheter er er ferskenfargede, mens Nordbyplass og blokkene er gule på tegningen.

Meld din interesse:

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer