Leiligheter på Jessheim

Mandag 10. til søndag 16. juni ønsker vi velkommen til åpen visningsuke hvor du avtaler ønsket tid med oss. Adressen er Anneliese Dørums veg 82 D, 2069 JESSHEIM.

På jakt etter en ny bolig i sommer? Ta kontakt for å avtale visning av en ferdig leilighet. 

En leilighet i Nordbygrenda passer for alle som ønsker å bo litt vekk fra det travleste sentrum, men samtidig ikke for langt unna. Den passer for deg som ønsker å bo i leilighet, men som samtidig vil ha en egen privat inngang og skjermede uteplasser. Du har også mulighet for en liten hage med nylagt ferdigplen om du ønsker det.

Norbygrenda består av 56 leiligheter med to, tre eller fire soverom. Det blir flere pent opparbeidede tun med benker, bord, lekeplasser og stier. Om du vil gå ut i marka eller i byen er helt opp til deg. Bilen din står trygt og tørt på din egen plass i den store parkeringskjelleren, og her blir det også sykkelparkering og gjesteplasser. Parkeringskjelleren deles med beboere i vårt søsterprosjekt Nordby Plass hvor det kommer leiligheter i blokk. De to prosjektene vil totalt tilby 128 leiligheter av forskjellige størrelser, toroms til seksroms.

Ferdigstillelse

Hus A: Ferdig november 2023 – Hus B: Ferdig ca. Januar 2024 – Resterende hus: Ta kontakt.

Hvem passer det for?

 • Alle som ønsker å bo litt vekk fra sentrum, men ikke for langt
 • Alle som vil ha leilighet, men ønsker egen, privat inngang og private uteplasser
 • Alle som vil ha hage med nylagt ferdiggress
 • Alle som bor i enebolig i dag og kunne tenke seg noe mer lettstelt, men ikke ønsker leilighet i oppganger
 • Herlige tun

 • Nordbygrenda ligger flott til – nært nok til sentrum, men nærmere naturen.

 • Illustrasjon fra tilsvarende prosjekt. Eksteriørfarger og utomhusplan / beplantning kan variere og endres under bygging

 • Nordbygrenda og Nordby Plass – «by night»

Boligene

Boligene har praktiske planløsninger som gjør det enkelt for deg å innrede leiligheten på en god måte. Du har en romslig veranda eller uteplass på stuesiden av leiligheten, og på inngangssiden har du også en uteplass hvor solen kan nytes.

Våre boliger bygges med én boenhet i første etasje og én i andre etasje. Boligene i første etasje er det enten 3-romsleiligheter eller 4-romsleiligheter på 70 eller 92 kvm. Boligene i andre etasje består også av en innredet tredje etasje. Disse boligene er på 116 kvm og 138 kvm.

Løsningene i boligene følger de nyeste tekniske standarder, noe som fører til en energieffektiv bolig med et sunt inneklima. Er du tidlig nok ute har du mulighet til å gjøre endringer, blant annet på kjøkken, og du kan velge en annen parkett og andre farger i leiligheten.

Vi har bygget flermannsboliger helt siden starten av 1990-tallet, og boligene har blitt utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra kunder og endringer i tekniske byggekrav. Boligene i Nordbygrenda får et oppdatert, utvendig uttrykk og er videreutviklet basert på alle erfaringene vi har gjort oss gjennom årene. Planløsningene er i stor grad bevart, fordi dette er noe vi får gode tilbakemeldinger på fra våre kunder.

Bli med på en digital visning:

Klikk her for å ta en rundtur i en 70 kvm leilighet

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

I prislisten finner du en «Tilpass/kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Du kan også velge å kjøpe. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

 • Illustrasjon av stuen i våre 5- og 6-roms leiligheter

 • Det største soverommet i 1. eller 2. etasje i alle leilighetstyper (Illustrasjon)

 • Det minste soverommet i alle leilighetstyper ( Illustrasjon)

 • Illustrasjon av kjøkkenet i de største leilighetene

 • Illustrasjon av soverom på loft i våre toetasjes leilighet

 • Stue og kjøkken i våre 3-roms leiligheter i 1. etasje

 • Illustrasjon fra et tilsvarende prosjekt

Beliggenhet

Du finner Nordbygrenda mellom Jessheim med kjøpesenter, kafeer, restauranter og butikker og Gystadmarka med sine flotte turløyper og dyreliv.

Fra leilighetene er du en kort sykkeltur unna sentrum, en spasertur unna flere dagligvarebutikker og nesten nabo til det nye Jessheimbadet, skole, barnehage og idrettsanlegg.

På et blunk er du ute i marka hvor du kan trekke pusten og lade batteriene. Norbytjernet, som er en idyllisk badeplass om sommeren og med mange fine turstier rundt, er også kun en kort sykkeltur unna. Snakk om å få i pose og sekk. Snakk om å bo midt i smørøyet. Snakk om å ha det som plommen i egget.

Togstasjon

1,3 km

Busstopp

100 meter

Barnehage

100 meter

Skole

150 meter

Matbutikk

450 meter

Visningspåmelding

  Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer