Leiligheter på Jessheim

Enten du er glad i kafébesøk eller trives best i rolige omgivelser på terrassen hjemme, blir vårt nye boligprosjekt Nordby Plass på Jessheim et godt sted å bo.

Her får du friheten til å holde på med de aktivitetene du ønsker og tilbringe tid med de som betyr aller mest.

Nordby Plass er et nytt boligområde, som består av selveierleiligheter i bygg over fire etasjer. Det består av 2-roms-, 3-roms- og 4-romsleiligheter fra 47 kvm til 92 kvm.

Bilen din står trygt og tørt på din egen plass i parkeringskjelleren for 3-roms og 4-roms, mens 2-roms har mulighet til å kjøpe plass ved ledig kapasitet. Sykkelparkering og gjesteplasser er det også på området.

Her blir det lett å trives og godt å bo. Sentralt, men ikke i sentrum. Uansett om du skal kjøpe din første leilighet eller vil bruke mindre tid på oppussing og vedlikehold.

 

Bli med på en digital visning: 

Klikk her for å ta en rundtur i 2-romsleiligheten

Klikk her for å ta en rundtur i 3-romsleiligheten

Klikk her for å ta en rundtur i 4-romsleiligheten

Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende prosjekt, så avvik kan forekomme.

Boligene

Leilighetene har god kvalitet i materialer og løsninger. Åpne planløsninger og store vindusflater gir en lys og luftig romfølelse. Leilighetene har direkte utgang til balkong eller platting fra stue.

Leilighetene har parkett på gulv, badet har fliser på vegg og gulv og både bad og kjøkken leveres med innredning i hvite fronter. Leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme i oppholdsrom som varmekilde.

Vi ønsker at du trives i leiligheten din, og er du tidlig nok ute har du mulighet til å sette ditt personlige preg på leiligheten. Du kan gjøre endringer på for eksempel kjøkken, gulvtype, valg av farger på veggene etc.

 

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

I prislisten finner du en «Tilpass/kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

  • Illustrasjon av kjøkken i 4-roms – tilvalg kan forekomme på illustrasjonen.

  • Illustrasjon av hovedsoverom på 3-roms 92 m2. Innredning i walkin garderobe er kun ment som en illustrasjon, og medfølger ikke.

  • Illustrasjon av stue i 4-romsleilighet

  • Illustrasjon av kjøkken 3-roms på 92 m2. Tilvalg kan forekomme på illustrasjonen.

  • Illustrasjon av kjøkken i 3-romsleilighet

  • Illustrasjon av stue i 3-roms på 70 m2. Tilvalg kan forekomme på illustrasjonen.

  • Illustrasjon fra stue/kjøkken i 2-romsleilighet

  • Illustrasjon av hovedsoverom med tilvalgsløsning med adkomst til bad fra soverommet. Tilvalg kan forekomme på illustrasjonen.

Beliggenhet

Bor du på Nordby Plass kan du ta en tur på puben og se fotball med vennene dine, eller du kan ta på deg treningstøyet for en rolig en tur i marka. Her kan du dra nytte av nærhet til både byen og marka.

Fra Nordby Plass er det ca. to kilometer til Jessheim sentrum. Der finner du flere kafeer og restauranter, Jessheim storsenter og togstasjon. Toget tar deg til Oslo S. på 40 min. Å bo på Jessheim og jobbe i Oslo er fullt mulig!

Samtidig har du flere tilbud rett i nærheten, som matbutikk, treningssenteret Sats, Jessheimbadet og Jessheim stadion. Skole og barnehage ligger også rett ved. Det er kort vei med både bil og buss inn til sentrumskjernen hvor tilbudene står i kø.

Er du glad i å holde deg aktiv, har Jessheim mye å by på. Kommunen har blant annet tilrettelagt for gode sykkelstier med eget kart. Det er lysløyper på blant annet Allergot og Nordkisa, og fine turstier i Holtmarka. Bussholdeplass finner du rett ved boligen din langs Jessheimvegen og nærmeste togstasjon er Nordby stasjon. Er reiselysten ekstra stor er det ikke langt til Oslo Lufthavn.

Togstasjon

1,2 km

Busstopp

500 meter

Barnehage

100 meter

Skole

300 meter

Matbutikk

220 meter

Meld deg på tomtevisning:

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer