Nye leiligheter på Ormåsen

På Ormåsen i Vestfossen bor du med marka som nærmeste nabo, i et trygt og godt område og med skole og barnehage rett i nærheten.

Barna kan finne de beste lekeområdene i skogen rett ved, hvor de kan klatre i trær og bygge hytte. Ormåsen har et aktivt lokalsamfunn og det arrangeres stadig aktiviteter for små og store. Visste du for eksempel at Ormåsen har en veldig populær discgolfbane med en aktiv klubb?

Du som er glad i turer på beina eller turer på ski, har løypene rett på utsiden av døra di. Du har gangavstand til nærbutikken som ligger kun 5-6 minutter unna. Det er kort vei til både Drammen (30 min) og til Kongsberg (20 min). I Hokksund, som er nærmeste bysentrum, finner du koselige butikker og det du trenger av servicetilbud.

 

  • Illustrasjon av boligtypen i Rådyrtunet (fra et tilsvarende prosjekt)

  • Illustrasjon av inngangssiden

  • Illustrasjon av 4-romsleilighet

  • Illustrasjon av innredet loftsetasje

  • Illustrasjon av 3-romsleilighet

Boligene

I Rådyrtunet skal vi bygge 58 leiligheter fra 70 til 138 kvm. Boligene får et stramt og stilfullt uttrykk utvendig. Innvendig vil du finne planløsninger som gir deg muligheten til å innrede boligen for å få en praktisk hverdag.

Ønsker du å bli oppdatert underveis på fremdriften i dette prosjektet? Meld din interesse eller ta kontakt.

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

Meld din interesse

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer