Nye leiligheter på Ormåsen

På Ormåsen i Vestfossen bor du med marka som nærmeste nabo, i et trygt og godt område og med skole og barnehage rett i nærheten.

Ormåsen er et populært boligområde fordi her er det trygt og godt å bo. Barna kan boltre seg i naturen og har også tilgang til gode lekeplasser, lysløyper og fotballbane. Leilighetene vi bygger passer for deg som liker å være ute i naturen, trene og som samtidig ønsker en hverdag med få bekymringer om boligen.

 • Estimert innflytting bygg A (seksjon 1-8) er høst 2024
 • Estimert innflytting bygg B+C (seksjon 9-18) er vinter 2024/2025
 • Estimert innflytting bygg D (seksjon 19-28) er vår/sommer 2025

Boligene

På Rådyrtunet finner du leiligheter fra 70 til 138 kvm.

Leilighetene i første etasje har alt på ett plan med trinnfri adkomst. Du får en terrasse med utgang fra stuen og en egen uteplass på inngangssiden.

Leilighetene i andre etasje har samme planløsning som de i første. For disse leilighetene har du muligheten til å innrede loftet. Da får du god plass til hele familien. På loftet får du et ekstra bad, et ekstra soverom, et oppholdsrom, en ekstra bod og en koselig loftsstue.

Rådyrtunet består totalt av 52 leiligheter fordelt på 7 bygg.

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

I prislisten finner du en «Tilpass/kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

Interiør

Leilighetene leveres med overflater av god kvalitet og som samtidig har et moderne uttrykk. I en Trysilhusleilighet får du parkett på gulv og sparklete og malte vegger. Himling leveres med sparklet og malt gipstak. Kjøkkeninnredning leveres med hvit profilert innredning tilrettelagt for integrerte hvitevarer.

 • Stue i 70 kvm. med trapp opp til loftsetasje

 • Stue i 92 kvm. med åpen løsning til kjøkken

 • Åpen stue-/kjøkkenløsning i 70 kvm.

 • Kjøkken i 92 kvm.

 • Disponibelt rom i loftsetasjen

 • Soverom i loftsetasje

 • Loftsstue

 • Stue i 92 kvm. med dør inn til soverom. Her er det mulig å velge skyvedør som tilvalg

 • Stue i 92 kvm.

Beliggenhet

Ormåsen skole ligger en trygg gåtur kun få hundre meter unna. Mangler du melk til kveldsmaten, bruker du bare noen minutter på å gå til Rema 1000. Ormåsen ligger også i pendleravstand til både Drammen og Kongsberg. Til Drammen sentrum bruker du under en halvtime, og til Kongsberg tar det ca. 20 minutter.

Marka som omringer Ormåsen byr på mange turmuligheter sommer som vinter. Om sommeren kan du bade eller fiske i ett av skogsvannene i nærheten. Om vinteren kan du gå på ski i en av rundene i lysløypa eller benytte deg av det øvrige løypenettet i området.

Togstasjon

5,8 eller 8,2 km

Busstopp

Ca 600 m

Butikk

Ca 700 m

Barnehage

Ca 600 m

Skole

Ca 600m

Meld din interesse

  Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer