Nye leiligheter i Elverum

Slåttmyrskogen er et fint prosjekt som ligger i skogkanten på Elverum. Turstier og skiløyper ligger rett i nærheten. Alle boligene vil få en av terrassene liggende mot syd eller vest og får gode solforhold store deler av dagen. Som i alle Trysilhus sine prosjekter kan du glede deg over et trygt og godt bomiljø, med gode arealer for opphold og lek.

Alle leilighetene får med egen carport og utebod. Leilighetene bygges med en sideveis forskyvning slik at du kan sitte på din veranda i fred og ro. Vi legger vekt på store grøntarealer hvor det blir etablert oppholdsarealer for voksne og lekeplasser for barna.

Du trenger ikke bekymre deg for oppussingsprosjekter som venter eller usikkerheten rundt om vinduene snart må byttes. Du trenger heller ikke stresse over snø som må måkes, eller store arealer med gress som må klippes. På Slåttmyrskogen kan du bo med hvilepuls.

 

Hus 6 og 7 er innflyttingsklart

Hus 8 og 9 kommer innflyttingsdato senere.

Bli med på en digital visning: 

Ta en rundtur i en 70 kvm leilighet i 1. etasje

Ta deg en rundtur i en 90 kvm leilighet

Ta en rundtur i en 110 kvm leilighet i 2. etasje

Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende prosjekt.

Boligene

På Slåttmyrskogen kan du velge fra treroms-leiligheter på 71 kvm til større, familievennlige femroms rekkehusleiligheter på opptil 130 kvm.

Planløsningene i boligene gjør at hver kvadratmeter kan utnyttes og at boligene er enkle å innrede. Variasjonen i størrelsen på boligene gjør at du vil finne en passende bolig uansett hvilken livssituasjon du befinner deg i.

Løsningene i boligene følger de nyeste tekniske standarder, noe som fører til en energieffektiv bolig med et sunt inneklima. Kombinasjonen av god isolering, effektiv oppvarming og ventilasjon gir deg en frisk, lun og rimelig leilighet å bo i.

Er du tidlig nok ute har du mulighet til å gjøre endringer, blant annet på kjøkken, eller du kan velge en annen parkett og andre farger i leiligheten.

 

Drømmer du om å flytte, men utsetter drømmen fordi du er bekymret for salg av egen bolig?

Trysilhus gir salgsgaranti til alle kunder som kjøper en ferdigstilt bolig på Slåttmyrskogen. Hvis du ikke får solgt boligen din innen 3 måneder, kan du trekke deg fra kjøpet uten kostnader.

Du betaler ingenting i forskudd når du kjøper boligen.

Ta kontakt med meg for mer informasjon om Trysilhus sin salgsgaranti.

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

I prislisten finner du nå en «Tilpass/kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

 • Stue sett fra balkongdør

 • Stue sett fra kjøkken

 • Stue i leilighet i 2. etg. sett fra balkongdør med trapp opp til 3. etg.

 • Stue og kjøkken i utvidet leilighet

 • Gang og entré

 • Stort soverom – tapet tilbys ikke som tilvalg

 • Lite soverom – tapet tilbys ikke som tilvalg

 • Hovedbad

 • Loftsstue

 • Soverom på loft

 • Bad på loft

Interiør

Vår standard leilighet leveres i moderne utførelse med trestavs eikeparkett, sparklede og malte vegger, kjøkkeninnredning med hvite profilerte dører og flislagt bad.

Det er også mulig å oppgradere leiligheten med ulike pakkeløsninger om du ønsker dette. Spør din kontaktperson på Slåttmyrskogen for mer informasjon om tilvalg.

 

 • Standard fronter og standard oppsett

 • Moderne høyglans fronter og standard oppsett

 • Moderne profil fronter og standard oppsett

 • Standard fronter, alternativt oppsett 1

 • Standard fronter, alternativt oppsett 2

 • Standard fronter, alternativt oppsett 3

 • Standard fronter, alternativt oppsett 4

 • Kjøkkenøy

Beliggenhet

På den syd-vestvendte tomten er det flotte solforhold hele dagen. Marka vil ligge rett utenfor inngangsdøra di, og Elverum sentrum er kun en kort bil eller busstur unna. Fin pendleravstand for de som pendler til Rena.
Terningen Arena ligger kun 3 km unna, et samlingssted for en rekke virksomheter innen utdanning, forskning, idrett, kultur og næringsvirksomhet

Man finner barnehager og skoler i nærområdet. Det er bussholdeplass i umiddelbar nærhet til prosjektet. Med kun få kilometer inn til sentrum, har du alt du trenger i nærheten.

Busstopp

Rett i nærheten

Butikk

4 km

Skole

3 km

Barnehage

1,5 km

Visningspåmelding

  Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer

  Bilder og illustrasjoner er hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.