Leiligheter i Holmestrand

Solbergtunet er en del av et nytt nabolag oppe på fjellet i Holmestrand. En bolig på fjellet gir deg nærhet til fine og godt merkede turstier. Har du lyst på en tur til koselige Holmestrand sentrum, kan du gå bort til Roveheisen, ta heisen ned og plutselig være en del av bybildet.

Med en bolig i Solbergtunet kan du få en enklere bo‑tilværelse. Du har enkel tilgang til E18 og Vestfoldbanen, og kan sånn sett pendle både nordover mot Drammen og sørover mot Tønsberg. Det er mange flotte turstier i området, og Holmestrand har også mange aktive lag og foreninger som gjør det mulig å holde seg i aktivitet sammen med andre.

Boligene

Solbergtunet består av 60 leiligheter. De minste leilighetene (3‑roms) blir på 70 m2, mens de største (6-roms) blir på 138 m2. Det betyr at vi kan tilby deg som bor alene, dere som er et par, dere som trenger en bolig å vokse i, og dere som er en familie og som trenger god plass en leilighet i Solbergtunet.

Leilighetene i første etasje har alt på ett plan, mens leilighetene i andre etasje også har en innredet tredje etasje. Leilighetene i andre etasje har egen inngang fra utvendig trapp.

Bli med på en digital visning:

Klikk her for å ta en rundtur i en 70 kvm leilighet

Felleskostnader:

Dette er selveierleiligheter, men du betaler likevel felleskostnader som dekker sameiets ordinære driftsutgifter slik som Tv/internett, bygningsforsikring, forretningsførsel, snøbrøyting/strøing, vedlikehold m.m.

Felleskostnadene for leilighetene er stipulert til ca kr. 30 – 40,- pr kvm, pr. mnd

Felleskostnadene er kun et estimat i samarbeid med forretningsfører, og de endelige utgiftene er det styret/sameiet som beslutter.

Innflytting:

Bygg A er klart for innflytting. Overtagelse etter avtale.
Bygg C har estimert overtagelse i april 2025.

Finansiering i Husbanken:

Trysilhus har i flere år samarbeidet med Husbanken. Vårt felles mål er å tilby gode boliger for alle. Trysilhus har fått innvilget Husbankfinansiering på Bygg C på Solbergtunet.

Du må selv ha minimum 15 % egenkapital og kan låne ca 85 % av boligens verdi gjennom Husbanken. Vi kan hjelpe deg med søknaden.

Husbanken gir deg svært gode rentebetingelser! Fra 1. mai er renten 4,554%.

Husbanken er for alle og alle kan søke lån gjennom Husbanken. Les mer på husbanken.no.

Ta kontakt dersom du har spørsmål.

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

I prislisten finner du en «Tilpass/kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

Interiør

Boligene i Solbergtunet får et stilfullt uttrykk, og store vindusflater gir lyse og luftige leiligheter. Noe av det kundene våre er mest fornøyd med er de smarte planløsningene i boligene. I Solbergtunet har vi bevart denne kvaliteten, samtidig som vi har utviklet de elementene som gir våre kunder enda større valgmulighet. Resultatet er et boligkonsept med tidsriktige utvendige og innvendige løsninger.

Løsningene i boligene følger de nyeste tekniske standarder, noe som fører til en energieffektiv bolig med et sunt inneklima.

Er du tidlig nok ute har du mulighet til å gjøre endringer, blant annet på kjøkken, velge en annen parkett og velge andre farger i leiligheten.

  • Illustrasjon av standard kjøkken i 3-romsleilighet

  • Illustrasjon av kjøkken i høyglans i 3-romsleilighet

  • Illustrasjon av kjøkken med moderne profil i 3-romsleilighet

Beliggenhet

Holmestrand har mange gode kvaliteter å tilby. Du bor med nærhet til kysten og skogen, og byen har også et koselig sentrum med butikker og spisesteder. Er du glad i båtlivet, er det også muligheter for å få en båtplass i en av båthavnene i området.

Boligområdet ligger ca. én kilometer unna Roveheisen. Herfra tar du heisen rett ned på Holmestrand stasjon og har dermed enkel tilgang til toget.

Tog

1 km (Roveheisen)

Buss

300 m

Barnehage

900 m

Skole

3,2 km

Butikk

2 km

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer