Nye leiligheter på Halmstad i Rygge

Vi har bygget på Halmstad i snart ti år. Nå skal nye dører åpnes, minner skapes og et nytt boligområde vokse frem.

Solhøi Park består av leilighetsbygg over fire etasjer med leiligheter fra 47‑92 kvm. Uttrykket vil du kjenne igjen fra boligene vi har bygget på Halmstad fra før, men som du kan se av illustrasjonene vil byggene få et annet fasadeuttrykk. Vi har lagt vekt på bruk av farger for å danne en naturlig helhet med øvrig bebyggelse på Halmstad.

Og hvem passer det for? Uansett om du skal kjøpe din første leilighet eller ønsker mer fritid og færre bekymringer tror vi at du vil finne en leilighet som passer. Det fineste med å bo på Halmstad er alle de trivelige menneskene som bor der. Uansett om du er ung eller gammel vil det være lett å føle seg hjemme.

En annen fordel er at du har stort sett alt det du trenger i hverdagen i umiddelbar nærhet. Du kan rusle til togstasjonen, butikken og treningssenteret.

Boligene

Solhøi Park vil bestå av to-, tre- og fireromsleiligheter i leilighetsbygg i fire etasjer. Leilighetene er fra 47 til 92 m2. Dette boligkonseptet har vi utviklet siden 2014 og det vi får mange gode tilbakemeldinger på er utformingen av selve byggene. De er utformet på en måte som gir deg en skjermet og privat uteplass både på stuesiden og på inngangssiden.

Leilighetene har god kvalitet i materialer og løsninger. Åpne planløsninger og store vindusflater gir en lys og luftig romfølelse. Leilighetene har direkte utgang til balkong eller platting fra stue.

Leilighetene har parkett på gulv, badet har fliser på vegg og gulv og både bad og kjøkken leveres med innredning i hvite fronter. Leilighetene har elektrisk oppvarming som varmekilde.

Vi ønsker at du trives i leiligheten din, og er du tidlig nok ute har du mulighet til å sette ditt personlige preg på boligen. Du kan gjøre endringer på for eksempel kjøkken, gulvtype og valg av farger på veggene.

Finansiering i Husbanken:

Trysilhus har i flere år samarbeidet med Husbanken. Vårt felles mål er å tilby gode boliger for alle. Trysilhus har fått innvilget Husbankfinansiering på leilighetene i Solhøi Park.

Du må selv ha minimum 15 % egenkapital og kan låne ca 85 % av boligens verdi gjennom Husbanken. Vi kan hjelpe deg med søknaden.

Husbanken gir deg svært gode rentebetingelser! Fra 1. mai er renten 4,554%.

Husbanken er for alle og alle kan søke lån gjennom Husbanken. Les mer på husbanken.no.

Ta kontakt dersom du har spørsmål.

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

Beliggenhet

Med en leilighet i Solhøi Park bor du i landlige omgivelser, men har nærhet til det meste av det du trenger i hverdagen.

Du kan rusle bort til butikken, treningssenteret og kanskje ta med deg en bolle fra deg lokale bakeriet på vei hjem. For deg som pendler er det greit å vite at du kan gå til togstasjonen på ti minutter. Skole og barnehage er også i gangavstand.

Fra Rygge Stasjon går det tog hver halvtime. Du er på Oslo S på under en time.

Her er det tilrettelagt for gode naboskap. Unger eller barnebarn kan leke ute, mens du slår av en prat med en god nabo. Et sammensatt bomiljø skaper dynamikk og trivsel.

Togstasjon

950 m

Busstopp

100 m

Barnehage

350 m

Skole

1,2 km

Matbutikk

100 m

Ta kontakt for å avtale visning eller hvis du har spørsmål:

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer