Nye leiligheter på Halmstad i Rygge

Solhøienga er et nabolag hvor det blir trygt og godt å bo. Barna kan løpe ut døra og finne på noe gøy med sine lekekamerater, og de voksne kan nyte kaffekoppen tilbaketrukket på egen uteplass eller sammen med naboene i de åpne fellesarealene.

I våre boliger har du valget mellom å være sosial eller du kan trekke deg tilbake til egen leilighet. Boligene på Solhøienga omkranser store og luftige grøntområder som vil bli samlingspunkter for beboerne. De små barna leker trygt på lekeplassen internt på området, mens de større barna kan boltre seg på fotballbanen rett ved siden av.

Estimert innflytting bygg A (seksjon 1-6) er vår 2024
Estimert innflytting bygg B (seksjon 7-14) er høst 2024

Boligene

På Solhøienga kan du velge mellom leiligheter fra 70 til 138 kvm. Leilighetsbyggene har én enhet i første etasje og én enhet i andre etasje, hvor du også har muligheten til å utvide leiligheten med en loftsetasje som består av soverom, et ekstra bad og en loftsstue.

Uansett om du flytter fra en enebolig og ønsker noe mindre og mer lettstelt, eller du befinner deg i en ny livssituasjon og trenger noe større, vil du finne en leilighet som passer.

Bli med på en digital visning:

Klikk her for å ta en rundtur i en 70 kvm leilighet

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

Interiør

Leilighetene leveres med overflater av god kvalitet. Vi har valgt overflater som gir et moderne uttrykk, samtidig som de tåler normal bruk. I en Trysilhusleilighet får du parkett på gulv og sparklete og malte vegger. Himling leveres med sparklet og malt gipstak. Kjøkkeninnredning leveres med hvit profilert innredning tilrettelagt for integrerte hvitevarer.

I prislisten finner du en «Tilpass/kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

 

 • Stue i 70 kvm. med trapp opp til loftsetasje

 • Stue i 92 kvm. med åpen løsning til kjøkken

 • Åpen stue-/kjøkkenløsning i 70 kvm.

 • Kjøkken i 92 kvm.

 • Disponibelt rom i loftsetasjen

 • Soverom i loftsetasje

 • Loftsstue

 • Hovedsoverom

 • Stue i 92 kvm. med dør inn til soverom. Her er det mulig å velge skyvedør

 • Stue i 92 kvm.

Beliggenhet

Solhøienga ligger i landlige omgivelser, og samtidig er veien kort til utfartsårer som E6 og toget til Oslo. Butikken og treningssenteret er en kort gåtur unna. Du finner også skole og barnehage i gangavstand.

Pendler du med tog til jobb, går du til togstasjonen på ti minutter. Fra Rygge stasjon går det tog hver halvtime i rushtiden. Denne reisetiden vil bli betraktelig redusert de neste årene med arbeidet som pågår på denne togstrekningen. Fra Halmstad er det heller ikke langt til badestrender og småbåthavner i Oslofjorden. I motsatt retning ligger naturperlen Vansjø med flotte turmuligheter.

Togstasjon

950 m

Busstopp

100 m

Barnehage

350 m

Skole

1,2 km

Butikk

100 m

Meld deg på visning i et tilsvarende prosjekt

  Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer