Nye leiligheter på Neskollen

På Neskollen skal vi bygge nye, attraktive leiligheter som passer for deg som ønsker å bo landlig, ha en praktisk bolig og samtidig kort vei til det du trenger i hverdagen. Steinbukken ligger i flotte omgivelser med skog og åkrer tett på, fine turområder i nærheten og bare en 10 minutters gåtur til Rema 1000, Coop Extra, bussholdeplass, i tillegg til skole og barnehager. Neskollen har vokst seg til et koselig sted å bo og trives, men ønsker du tilgang til flere tilbud, er knutepunkter som Jessheim, Kløfta og Årnes en kort kjøretur unna.

Steinbukken består av totalt 58 boliger – fra 2-roms- til 6-romsleiligheter. Leiligheter i forskjellige størrelser gjør at boligene passer for deg som bor alene, dere som er et par, dere som trenger en bolig å vokse i og dere som er en familie som trenger god plass.

Det blir store, private uteplasser på begge sider av leilighetene og romslige, lune fellesområder og tun. Leilighetene blir fordelt på ti bygg. Det er leiligheter i første etasje med alt på ett plan, samt leiligheter i andre etasje som har en uinnredet eller innredet tredje etasje/loft. Disse leilighetene har inngang fra egen utvendig trapp.

Parkering for alle boligene vil være i carport. Det vil bli lagt vekt på fine og grønne utearealer på hele området hvor beboere i alle aldre skal føle seg hjemme.

 • Koselige fellesområder (illustrasjon)

 • Hele Steinbukken vil bestå av 10 bygg (illustrasjon)

 • Illustrasjon av boligtypen fra stuesiden. Leiligheter i 1. etg får privat hage

 • Inngangssiden med terrasser og verandaer og egne trapper opp til leilighetene i 2. etg

 • Det hører med én privat bod til alle leiligheter

Boligene

Utvendig vil boligene få et stilfullt uttrykk, hvor materialer som treverk og stål er fremtredende. Byggene vil bygges uten takutstikk, noe som også bidrar til et stramt uttrykk. Leilighetene får en stor uteplass på stuesiden samt et romslig område på inngangssiden. Innvendig preges boligene av en praktisk planløsning enten du kjøper en 2-roms- eller en 6-romsleilighet. Store vindusflater gir mye lysinnslipp i boligen og bidrar til en lys og luftig romfølelse.

Byggene får én boenhet i første etasje og én i andre etasje. Boligene i første etasje er enten 2-roms , 3-roms eller 4-romsleiligheter på 48, 70 eller 92 m2. Endeleilighetene i andre etasje kan også bestilles med en innredet tredje etasje/loft. Disse boligene er på 110 m2 og 130 m2.

Trysilhus har bygget flermannsboliger helt siden starten av 1990-tallet og boligene har blitt utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra kunder og endringer i tekniske byggekrav. Boligene i Steinbukken får et oppdatert, utvendig uttrykk og er videreutviklet basert på erfaringene vi har gjort oss. Planløsningene er i stor grad bevart, da dette er noe vi får gode tilbakemeldinger på fra våre kunder. Dette gjør også at vi kan vise deg hvordan leilighetene vil bli og ta deg med på visning i et annet prosjekt i nærheten.

Bli med på en digital visning (vår klassiske byggmodell): 

Ta en rundtur i en 48 kvm leilighet i 1. etasje

Ta en rundtur i en 70 kvm leilighet i 1. etasje

Ta en rundtur i en 112 kvm leilighet i 2. etasje

Leilighetene du ser i de digitale visningene er fra et tilsvarende prosjekt, men med vår klassiske hustype.

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

 • Stue og trapp opp til innredet loftsetasje i leilighetene på 110/130 m2 , dersom loft er bestilt som tilvalg

 • Kjøkken og romslig stue i leilighetene på 48 m2

 • Stue og kjøkken på ca. 30 m2 i leilighetene på 70 m2

 • Romslig kjøkken og spiseplass i leilighet på 92 m2

 • Soverom 3 i leilighet på 92 m2

 • Stue i leilighet på 92 m2

 • Fra stue inn til soverom 3 i leilighet på 92 m2

 • Oppholdsrom loft ved bestilling som tilvalg

 • Soverom på loft

I prislisten finner du nå en «Tilpass/kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

Interiør

Trysilhus har brukt sine erfaringer til å utvikle boligene i takt med tekniske krav og tilbakemeldinger fra våre kunder. Derfor kommer våre boliger med gode innvendige standardløsninger. Du har mulighet til å gjøre tilpasninger i leiligheten basert på vår tilvalgsliste. Du kan også sette ditt preg på leiligheten ved å velge andre innvendige farger.

 • Vårt standard kjøkken

 • Flere alternativer for kjøkkenløsning er tilgjengelig som tilvalg

 • Kjøkkenøy er tilvalg som kanskje passer ekstra bra på de litt hektiske morgenene

 • Fronter i høyglans er tilvalg

 • Fra stuen mot trapp til loft, dersom dette er bestilt som tilvalg

Beliggenhet

Om du ønsker å komme deg raskt ut på E6 eller raskt ut i naturen er begge deler like enkelt fra Steinbukken. Her er det stille og rolig nok til å nyte morgensol og kaffe på terrassen eller verandaen, samtidig som du via veinettet er i Jessheim eller Årnes på 10‑12 minutter.

Fra leiligheten din er det kort vei til det meste av det Nes kommune har å by på; ski- og turløyper, tre golfbaner, mange, vakre kulturminner, flere tjern og Glomma med flere fine badeplasser.

Ønsker du en bolig som ligger litt utenfor byen, men som samtidig gjør det mulig å pendle mot Oslo, kan en leilighet i Steinbukken være noe for deg. Beliggenheten legger til rette for en praktisk hverdag med kort vei til det du trenger og uten å måtte tenke på vedlikehold av stort hus og hage.

Har du spørsmål om leilighetene?

Visningspåmelding

  Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer