Boliger på Neskollen – kommer for salg

På Neskollen skal vi bygge nye, attraktive leiligheter som passer for deg som ønsker å bo landlig, ha en praktisk bolig og samtidig kort vei til det du trenger i hverdagen. Prosjektet har fått navnet «Steinbukken» og ligger i flotte omgivelser med skog og åkrer tett på, fine turområder i nærheten og bare en 10 minutters gåtur til Rema 1000, Coop Extra, bussholdeplass, i tillegg til skole og barnehager. Neskollen har vokst seg til et koselig sted å bo og trives, men ønsker du tilgang til flere tilbud, er knutepunkter som Jessheim, Kløfta og Årnes en kort kjøretur unna.

Meld din interesse nå, så sender vi deg informasjon om prosjektet fortløpende.

  • Illustrasjon av boligtypen fra inngangssiden.

  • Illustrasjon som viser stor uteplass på stuesiden.

  • Illustrasjon av boligtypen fra inngangssiden. Boligene i 2. etg. har egen inngang.

  • Illustrasjon av boligtypen fra stuesiden. Alle boliger får et privat uteområde.

Prosjektet

Steinbukken vil bestå av leiligheter i flermannsboliger som danner flere tun og gir et koselig bomiljø. Disse leilighetene er fra 45 til 130 m2, med alt fra ett til fire soverom. Ønsker du alt på ett plan og egen hage, finner du boliger som dekker ditt behov. Har du behov for større plass, har vi boenheter som går over to etasjer dersom du velger innredet loftsetasje.

Parkering for alle boligene vil være i carport. Det vil bli lagt vekt på fine og grønne utearealer på hele området hvor beboere i alle aldre skal føle seg hjemme.

Boligene

Utvendig vil boligene få et stilfullt uttrykk, hvor materialer som treverk og stål er fremtredende. Byggene vil bygges uten takutstikk, noe som også bidrar til et stramt uttrykk. Leilighetene får en stor uteplass på stuesiden samt et romslig område på inngangssiden. Innvendig preges boligene av en praktisk planløsning enten du kjøper en toroms- eller en seksromsleilighet. Store vindusflater gir mye lysinnslipp i boligen og bidrar til en lys og luftig romfølelse.

Trysilhus har bygget flermannsboliger helt siden starten av 1990-tallet og boligene har blitt utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra kunder og endringer i tekniske byggekrav. Boligene i Steinbukken får et oppdatert, utvendig uttrykk og er videreutviklet basert på erfaringene vi har gjort oss. Planløsningene er i stor grad bevart, da dette er noe vi får gode tilbakemeldinger på fra våre kunder. Dette gjør også at vi kan vise deg hvordan leilighetene vil bli og ta deg med på visning i et annet prosjekt i nærheten.

Ønsker du å bli oppdatert underveis på fremdriften i dette prosjektet? Meld din interesse eller ta kontakt. 

Meld din interesse

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer