Nye leiligheter i Åsgårdstrand

Åsgårdstrand er en skikkelig småbyidyll med Sørlandsfølelse. Fra leiligheten din i Toldertunet kan du gå gjennom smågater med eldre, koselig bebyggelse og videre ned til fjorden. Her kan du se på båtlivet i småbåthavna eller ta deg et friskt bad i Oslofjorden. Akkurat passe gjemt i smågatene finner du også pub, kafeer, gallerier og artige småbutikker.

På Toldertunet, sentralt i Åsgårdstrand, vil du finne en leilighet som passer for deg, enten du er ute etter en liten, koselig leilighet med 1 soverom, eller du drømmer om en stor leilighet med 4 soverom, 2 bad og 2 stuer.

Estimert innflytting:

Bygg A: Utsolgt

Bygg B er desember 2025-februar 2026

Boligene

Trysilhus har tidligere bygget leilighetene på andre siden av veien i Toldertunet 1, hvor det i dag bor mange hyggelige mennesker som allerede koser seg i denne idylliske småbyen. Toldertunet 2 vil bestå av leiligheter fra 48-138 kvm.

Leilighetene bygges med sideveis forskyvning, noe som bidrar til at du kan sitte i ro uten å føle at naboen er like i nærheten. Det bygges med tanke på luftighet rundt leilighetene og det vil bli et godt og trygt bomiljø. Det blir store flotte grøntarealer hvor det blir etablert oppholdsarealer for voksne og lekeplasser for barna.

Felleskostnader
Dette er selveierleiligheter, men du betaler likevel felleskostnader som dekker sameiets ordinære driftsutgifter slik som TV/internett, bygningsforsikring, forretningsførsel, snøbrøyting/strøing, vedlikehold m.m.

Felleskostnadene for leilighetene er stipulert til ca kr. 30-40 pr kvm pr. mnd.

Felleskostnadene er kun et estimat i samarbeid med forretningsfører, og de endelige utgiftene er det styret/sameiet som beslutter.

Du betaler ingenting i forskudd. Hele kjøpesummen gjør vi først opp når du overtar leiligheten. Andre fordeler når du kjøper ny bolig av oss i Trysilhus er:

  • Lave bokostnader
  • Ingen budrunde
  • Ingen fellesgjeld
  • Lave fellesutgifter
  • Lite vedlikehold

Dette gir deg færre bekymringer, bedre økonomi og mer fritid.

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

Beliggenhet

Toldertunet har en sentral beliggenhet i Åsgårdstrand. Fra leiligheten din bruker du kun få minutter til å spasere til Paletten kjøpesenter. Her finner du et rikt utvalg av butikker. Videre kan du spasere, eller ta bussen ned til sentrum. På veien vil du passere den gamle bydelen som byr på kafeer, pub, gallerier og diverse utsalg. Du kan også gå innom Munchs hus og se hvor flere av hans malerier kommer fra. Åsgårdstrand ligger langs fjorden og har et rikt båt og badeliv.
Kort vei fra leilighetene er også idrettsanlegg, skoler og barnehager.

 

Togstasjon

7,8 km

Buss

500 m

Barnehage

300 m

Skole

1,1 km

Butikk

500 m

Meld din interesse

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer