Leiligheter i Åsgårdstrand – kommer for salg

På Toldertunet, sentralt i Åsgårdsstrand, er det planlagt nye moderne leiligheter. Det er planlagt leiligheter fra 48 – 138 kvm. Enten om du er ute etter en liten koselig leilighet med ett soverom, eller drømmer du om en stor leilighet med fire soverom, to bad og to stuer rommer dette prosjektet alle disse mulighetene. Her er det leiligheter som passer de fleste.

 

Prosjektet

Trysilhus har tidligere bygget leilighetene på andre siden av veien hvor det i dag bor mange hyggelige mennesker som allerede koser seg i denne idylliske småbyen som kan by på gallerier, kafeer og småbåthavn.

Fra Toldertunet 2 er det gangavstand til Paletten kjøpesenter med flere butikker, idrettsanlegg, skoler og barnehager.

Ønsker du å bo i denne småbyidyllen?
Sommerstid er turisttid og da åpnes også flere restauranter i den gamle delen av byen, nærmest fjorden.

Registrer deg hos meg, så varsler jeg deg når det nærmer seg salgsstart.

Det er estimert salgsstart i februar/mars 2024.

Estimert innflytting er våren 2025.

Du betaler ingen forskudd. Hele kjøpesummen gjør vi først opp når du overtar leiligheten.

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

Meld din interesse

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer