Boliger i Drammen – kommer for salg

Kunne du tenke deg en hverdag hvor du har muligheten til å la bilen stå? Rett ved Drammen travbane skal vi bygge et nytt boligprosjekt som vil bestå av ca. 40 boenheter. Dette vil være selveierboliger fordelt på flere bygg. Pendler du til jobb, er det gode bussforbindelser til både Drammen og omegn. Gulskogen stasjon er en 15 minutters sykkeltur unna. Tar du på deg joggeskoene etter jobb, er det tursti langs Drammenselva og lysløypa er kun 1,5 km unna.

Meld din interesse nå, så sender vi deg informasjon om prosjektet fortløpende.

Bli med på en digital visning: 

Ta en rundtur i en 70 kvm leilighet i 1. etasje

Ta en rundtur i en 110 kvm leilighet i 2. etasje

Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende prosjekt

  • Illustrasjon er fra tilsvarende prosjekt

  • Illustrasjon er fra tilsvarende prosjekt

  • Bildet er fra tilsvarende prosjekt

  • Bildet er fra tilsvarende prosjekt

Prosjektet

Boligprosjektet vil bestå av boliger fra 71 til 130 m2. Ønsker du alt på ett plan, har vi lettstelte boliger som dekker ditt behov. Har du behov for større plass, har vi boenheter som går over to etasjer. All parkering i dette prosjektet vil være i en parkeringskjeller. Dette vil gjøre at prosjektet får et bilfritt miljø og det blir et godt og trygt bomiljø. Vi legger vekt på store grøntarealer hvor det blir etablert oppholdsarealer for voksne og lekeplasser for barna.

Boligene

Planløsningene i boligene vi skal bygge gjør at hver kvadratmeter kan utnyttes og at boligene er enkle å innrede. Variasjonen i størrelsen på boligene gjør at du vil finne en passende bolig uansett hvilken livssituasjon du befinner deg i.

Ønsker du å bli oppdatert underveis på fremdriften i dette prosjektet? Meld din interesse eller ta kontakt. 

Skal vi ta kontakt?

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer