Boliger i Drammen – kommer for salg

Kunne du tenke deg en hverdag hvor du har muligheten til å la bilen stå? Rett ved Drammen travbane skal vi bygge et nytt boligprosjekt som vil bestå av ca. 40 boenheter. Dette vil være selveierboliger fordelt på flere bygg. Pendler du til jobb, er det gode bussforbindelser til både Drammen og omegn. Gulskogen stasjon er en 15 minutters sykkeltur unna. Tar du på deg joggeskoene etter jobb, er det tursti langs Drammenselva og lysløypa er kun 1,5 km unna.

Prosjektet er i planleggingsfasen og skal opp til behandling i Drammen kommune. 

 • Illustrasjon av flermannsboligene og eneboligene vi skal bygge

  boliger ved drammen travbane
 • Boligene får et moderne og tidsriktig uttrykk.

 • Illustrasjon av tilsvarende eneboligprosjekt

 • Illustrasjon av flermannsboligene.

  Moderne flerfamile Trysilhus
 • Vi legger til rette for et godt bomiljø for små og store

Prosjektet

Boligprosjektet vil bestå av boliger fra 71 til 130 m2. Vi skal bygge 36 leiligheter i flermannsboliger og fire eneboliger i rekke. Leilighetsprosjektet har fått navnet Travergrenda og eneboligprosjektet skal hete Traverenga. Bakgrunnen for navnene er at vi ønsket å trekke inn tilknytningen og nærheten til Drammen travbane, i tillegg til Traverveien som er veien som går forbi tomten.

Ønsker du alt på ett plan, har vi lettstelte boliger som dekker ditt behov. Har du behov for større plass, har vi boenheter som går over to etasjer. Vi legger vekt på store grøntarealer hvor det blir etablert oppholdsarealer for voksne og lekeplasser for barna.

 

 • Illustrasjon av kjøkken i leilighet

 • Illustrasjon av stue i leilighet på 70 m2

 • Illustrasjon av stue i leilighet som ligger i 2. og 3. etg.

 • Illustrasjon av soverom i leilighet

 • Illustrasjon av bad i leilighet

Boligene

Planløsningene i boligene vi skal bygge gjør at hver kvadratmeter kan utnyttes og at boligene er enkle å innrede. Variasjonen i størrelsen på boligene gjør at du vil finne en passende bolig uansett hvilken livssituasjon du befinner deg i.

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

Kontaktskjema

  Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer