Nye leiligheter i Drammen

Kunne du tenke deg en hverdag hvor du har muligheten til å la bilen stå? Leilighetene i Travergrenda rett ved Drammen travbane ligger to minutter unna bussholdeplassen og du sykler til Gulskogen togstasjon på 15 minutter.

Du kan nyte sola og kaffekoppen på en av dine egne uteplasser, eller ta med deg kaffen ut i fellesområdet hvor du og naboen kan slå av en prat. Et kjennetegn ved Travergrenda er at det er et sentrumsnært boligprosjekt, hvor det er lagt vekt på grøntområder i form av parsellhager, felleshage eller egen hage.

Boligene

Travergrenda består av 34 leiligheter fra 70 til 138 kvm. Leilighetene i første etasje har alt på ett plan og har en liten hage på stuesiden. I tillegg vil disse leilighetene disponere en liten «parsellhage» som kan brukes til å dyrke grønnsaker, blomster og liknende.

Leilighetene i andre etasje har samme planløsning som de i første etasje, men her har du en loftsetasje med ett soverom, stue, oppholdsrom, bad og bod i tillegg.

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

I prislisten finner du en «Tilpass/kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

  • Illustrasjon av kjøkken i 4- og 6-romsleilighet

    Standard kjøkken i leilighetene på 92 m2
  • Illustrasjon av stue i 3-romsleilighet

  • Illustrasjon av stue i 5-romsleilighet

  • Illustrasjon av hovedsoverom

  • Illustrasjon av bad

Beliggenhet

Travergrenda ligger 5,7 km unna Bragernes torg i Drammen sentrum. Det tar 17 minutter med bussen som går flere ganger i timen. Det er en koselig tursti langs Drammenselva nesten hele veien fra Travergrenda til Drammen sentrum, hvor det er fint å både gå, jogge og sykle.

Det er også kort vei til lysløype i marka hvor det er fint å gå tur om sommeren og gå på ski om vinteren. Er du blant de sprekeste, kan du også ta slalomskiene på skulderen og gå opp til Drammen skisenter hvor en fin dag i bakken venter.

Det er kort vei til skoler og barnehager, og Åssiden er et sted hvor du finner alt du kan tenke deg av butikker og servicetilbud.

Tog

4,5 km

Buss

400 m

Barnehage

600 m

Skole

2 km

Butikk

1 km

Kontaktskjema

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer