Nye leiligheter på Hadeland

Med en leilighet i Trulserudhagan trenger du bare å krysse dørstokken for å få tilgang på gode naturopplevelser. Du trenger heller ikke å bekymre deg for vedlikehold av det som er innenfor dørstokken. I en ny leilighet får du tid til å dyrke dine fritidsinteresser. Hvis en av dine interesser er å være ute i naturen, har du et perfekt utgangspunkt for dette med en leilighet i Trulserudhagan.

Det er kort vei til både Jaren, Brandbu og Gran, slik at du har flere muligheter til å få tak i det du trenger i hverdagen. Alt ligger også til rette for en trygg oppvekst for barna. Du finner skole og barnehage i nærheten, og mulighetene for aktiviteter og utfoldelse er mange.

Boligene

Leilighetene i Trulserudhagan passer for dere som er et par, dere som trenger en leilighet å vokse i, deg som har en endret livssituasjon eller dere som er en familie og som trenger god plass. Boligene vil gi deg følelsen av å bo i en enebolig, men fordelene ved å bo i en leilighet.

Leilighetene er fra 70-110 kvm. Leilighetsbyggene har én enhet i første etasje og én enhet i andre etasje. Leilighetene i andre etasje har du muligheten til å utvide med en loftsetasje som består av soverom, et ekstra bad og en loftsstue.

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

Beliggenhet

Med et utgangspunkt i Trulserudhagan har du mulighet til å ha din arbeidsplass både i nærheten av Jaren eller mot Gardermoen og Oslo. Det er fire minutter med buss til Jaren stasjon og herfra kan du ta toget til Oslo S på 1 t og 20 min. Veinettet er godt utbygd og det tar kun 40 min å kjøre til Gardermoen.

Handleturen kan du ta i Brandbu sentrum eller du kan reise til Gran dersom du trenger et utvidet tilbud. Oslo er heller ikke lengre enn at en dagstur på shopping er fullt mulig.

Har du barn som du ønsker å ta med ut på en liten tur i nærmiljøet, er veien kort til Trulserud Nærmiljøanlegg hvor du finner bålplass og ballbinge. Det fins også mange tilbud innen idrett og kultur for både store og små på Hadeland.

Togstasjon

3,7 km

Busstopp

200 meter

Barnehage

700 meter

Skole

1,8 km

Butikk

1,8 km

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer