Nye leiligheter på Trulserud

Ser du etter en ny bolig? Fra mandag 8. til søndag 14. april ønsker vi velkommen til åpen visningsuke. Klikk på lenken i kontaktboksen for å melde deg på.

På Trulserud har en god beliggenhet i et godt etablert og attraktivt boligområde. Nærmeste handelssenter er i Gran sentrum med en rimelig kjøreavstand på ca. 8 minutter. Smietorget og Granstunet kjøpesenter har et bredt utvalg av ulike butikker, Vinmonopol, apotek og kafeer. Brandbu sentrum har flere forretninger, helsetjenester, idrettsanlegg og svømmehall.

Trulserudfeltet er svært barnevennlig i rolige omgivelser. Med nærhet til barnehage/skole er dette et attraktivt område for barnefamilier.
200 meter fra boligen er Trulserud Nærmiljøanlegg med bålplass og ballbinge.

Boligene vil være på 70 – 110 kvadratmeter.

I 1. etasje er det lettstelte leiligheter på 70 kvm med trappefri adkomst, 2 soverom og egen hage. Har du behov for større plass, selger vi 2. etasje med loft som tilvalg. Da får du en  leilighet som går over to etasjer med 3 soverom, 2 stuer og 2 bad.

Alle leilighetene får med egen carport og egen utebod.

Trulserudhagan

 

På dørstokken til gode naturopplevelser

Kunne du tenke deg en hverdag hvor du ikke trenger å bekymre deg for
vedlikehold av det som er innenfor dørstokken, men heller kan nyte
mulighetene utenfor dørskokken? Med en leilighet i Trulserudhagan kan
denne drømmen bli oppfylt.

Trulserudhagan kan by på idylliske friluftsområder både sommer som vinter, enten om det er til fots eller på sykkelsetet. På vinterstid er det flotte skiløyper på Lygna som ligger ca. 10 minutter fra eiendommen med bil. Det er gode bademuligheter på Ulsnestangen i Røykenvika, Eidsand i Brandbu og Skutelandet badeplass, alle innenfor en rimelig kjørelengde. Hurdal alpinsenter og Varingskollen er også attraktive rekreasjonsmål.

Felleskostnader
Dette er selveierleiligheter, men du betaler likevel felleskostnader som dekker sameiets ordinære driftsutgifter slik som TV/internett, bygningsforsikring, forretningsførsel, snøbrøyting/strøing, vedlikehold m.m.

Felleskostnadene for leilighetene er stipulert til ca kr. 30,- pr kvm, pr. mnd.

Felleskostnadene er kun et estimat i samarbeid med forretningsfører, og de endelige utgiftene er det styret/sameiet som beslutter.

Du betaler ingenting i forskudd. Hele kjøpesummen gjør vi først opp når du overtar leiligheten. Andre fordeler når du kjøper ny bolig av oss i Trysilhus:

Lave bokostnader
Ingen budrunde. Ingen fellesgjeld. Lave fellesutgifter. Lite vedlikehold. Dette gir deg færre bekymringer, bedre økonomi og mer fritid.

Bli med på en digital visning: 

Ta en rundtur i en 70 kvm leilighet i 1. etasje

Selger tar følgende forbehold for gjennomføring av kontrakten:

Det tas forbehold om at igangsettingstillatelse er gitt innen 2024-11-01

Det tas forbehold om åpning av byggelån innen 2024-11-01

Det tas forbehold om at 6 boliger av totalt 8 boliger er solgt innen 2024-11-01.

 

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

Kontaktskjema

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer