Boliger på Jaren – Kommer for salg

 

Prosjektet har en god beliggenhet i et godt etablerte og attraktivt boligområde. Nærmeste handelssenter er i Gran sentrum med en rimelig kjøreavstand på ca. 8 minutter. Smietorget og Granstunet kjøpesenter har et bredt utvalg av ulike butikker, vinmonopol, apotek og cafeer. Brandbu sentrum har flere forretninger, helsetjenester, idrettsanlegg og svømmehall.
Trulserudfeltet er svært barnevennlig i rolige omgivelser. Med nærhet til barnehage/skole er dette et attraktivt område for barnefamilier.
200 meter fra boligen er Trulserud Nærmiljøanlegg med bålplass og ballbinge.

Prosjektet

 

Gran kommune kan by på idylliske friluftsområder både sommer som vinter, enten om det er til fots eller på sykkelsetet. På vinterstid er det flotte skiløyper på Lygna som ligger ca. 10 minutter fra eiendommen med bil. Gode bademuligheter på Ulsnestangen i Røykenvika, Eidsand i Brandbu og Skutelandet badeplass. Alle innenfor en rimelig kjørelengde. Hurdal alpinsenter og Varingskollen er også attraktive rekreasjonsmål.

Boligene vil være på 70 – 110 kvadratmeter.

I 1. etasje er det lettstelte leiligheter på 70 med trappefri adkomst, 2 soverom og egen hage. Har du behov for større plass, er det leiligheter som går over to etasjer med 3 soverom, 2 stuer og 2 bad. Alle leilighetene får med egen carport og egen utebod.

Du betaler ingen forskudd. Hele kjøpesummen gjør vi først opp når du overtar leiligheten.

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

Kontaktskjema

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer