Leiligheter i Sande sentrum

Wingejordet Promenaden har den perfekte beliggenheten for deg som ønsker å bo i nærheten av sentrum. Samtidig ligger leilighetene i et tilbaketrukket område, slik at omgivelsene er rolige og landlige.

Wingejordet er et boligområde sør i Sande sentrum. Det neste byggetrinnet heter Promenaden og vil bestå av to bygg med totalt 43 leiligheter. Byggene har stor variasjon i leilighetstyper. Er du på jakt etter din første bolig, kan en praktisk 2- eller 3-romsleilighet være midt i blinken. Ser du etter en stor leilighet fordi du ønsker å nedskalere fra en enebolig, er det flere leilighetstyper du kan velge mellom. Toppleilighetene i 6. etasje får flott utsikt.

Vi bygger også «townhouseleiligheter» for familier som ønsker å bo sentralt i nærheten av skole og barnehage samt kollektivtilbud. Dette er leiligheter som går over to plan og som har tre eller fire soverom.

Estimert innflytting i bygg G er høst 2024.

Bygg F kommer for salg senere.

 • Wingejordet Promenaden bygg G

 • Wingejordet Promenaden bygg F

 • Wingejordet Promenaden bygg F

Boligene

Du finner 2-romsleiligheter fra 47 kvm. til «townhouseleiligheter» fra 122 kvm. Den største boligen i bygg G er toppleiligheten i på 137 kvm. Leilighetene bærer preg av høy kvalitet og gjennomtenkte løsninger. Klikk deg inn på boligvelgeren eller last ned prospektet for å se plantegninger og lese mer om hver enkelt leilighet i Wingejordet Promenaden.

Wingejordet Promenaden er det neste byggetrinnet på Wingejordet. Prosjektet har fått dette navnet fordi det vil bli laget en fin promenade langs Sandeelva som går forbi leilighetsbyggene. Det er lagt vekt på aktiviteter og oppholdsplasser i uteområdene for folk i alle aldre. Et område vil få treningsapparater, mens det kommer lekeapparater i et annet. Mellom byggene kommer det en pergola hvor du kan nyte en kopp kaffe på en varm sommerdag.

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

 • Takterrasse som er inkludert for leilighet F 601 og tilvalg for G 601.

 • 2-roms på 49 og 3-roms på 59 kvm. med standard leveranse.

 • Uteområdene sett fra balkong på 3-romsleilighet.

 • 3-romsleilighet på 76 kvm. med standard leveranse.

Interiør

Kjøper du en leilighet i Wingejordet Promenaden kan du være trygg på at den blir levert med kvalitetsmessige gode løsninger. Det er parkett på gulv i alle oppholdsrom. Kjøkkenet leveres med hvit innredning, mørk benkeplate og en grunnpakke med hvitevarer. Bad leveres med fliser på vegg og gulv. Gulvet i entréen har også fliser.

Vi har i tillegg fått interiørdesignere til å utarbeide tilvalgspakker som du kan velge blant. Dette gjør at du kan velge kjøkkenfronter, fliser, parkett og farger som passer deg. Spør din kontaktperson om mer informasjon om våre tilvalgspakker.

 • Leilighet G 602 med tilvalgspakke nordisk.

 • Leilighet G 303, G 403 og G 503 med tilvalgspakke klassisk.

 • Townhouseleilighet G 104 med tilvalgspakke klassisk.

 • Townhouseleilighet G 104 med tilvalgspakke klassisk.

 • Leilighet F 601 med tilvalgspakke urban.

 • Leilighet F 503 med tilvalgspakke klassisk.

 • Leilighet F 503 med tilvalgspakke klassisk.

  1. etasje i townhouseleilighet F 102 og F 103 med tilvalgspakke urban.
 • 2. etasje i townhouseleilighet F 102 og F 103 med tilvalgspakke urban. Glassrekkverk på trapp er tilvalg.

  1. etasje kjøkken i townhouseleilighet F 101 med tilvalgspakke nordisk.
  1. etasje stue i townhouseleilighet F 101 med tilvalgspakke nordisk.
 • 2. etasje soverom i townhouseleilighet F 101 med tilvalgspakke nordisk. Eikedører er et tillegg.

 • 2. etasje bad i townhouseleilighet F 101 med tilvalgspakke nordisk. Badekar ikke inkl. i pakken.

 • Bad i townhouseleilighet med tilvalgspakke urban.

 • Leilighet F 602 med tilvalgspakke urban.

 • Leilighet F 602 med tilvalgspakke urban.

Beliggenhet

Leilighetenes sentrale beliggenhet gjør at du går til toget på 5 minutter, til butikken på 3 minutter og til treningssenteret på 3 minutter. Skole og barnehage ligger også rett i nærheten. I tillegg bygges det en ny barne- og ungdomsskole som skal stå ferdig til skolestart 2023.

I Sande finner du tilbud om aktiviteter hele året. Det er et miljø som har mange aktivitetstilbud til både yngre og eldre. Sande er også kjent som et idyllisk sted om sommeren, men bygda har også flotte skiløyper i ett av Østlandets mest snøsikre steder.

Det er flotte badestrender i Sandebukta og er du glad i båtlivet, finner du mulighet for båtplass i en av båtforeningene. Skogen og marka byr på flotte turopplevelser. For mange kan også en tur langs Kyststien på en varm ettermiddag med innlagt bad være noe som frister.

Togstasjon

500 meter

Matbutikk

250 meter

Barnehage

1 km

Skole

850 meter

Visningspåmelding

  Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer