Leiligheter i Sande sentrum

I Sande kan du bo landlig og tilbaketrukket, samtidig som du har alle servicetilbud i nærheten. Wingejordet er et leilighetsprosjekt syd i Sande sentrum. Kjøper du en leilighet her, kan du nyte en enkel hverdag i stille og rolige omgivelser, og samtidig ha kun et par minutters gange til butikken.

Dette byggetrinnet, som vi har kalt Brygga, består av to leilighetsbygg. Det er nå kun 1 innflyttingsklar 4-romsleilghet igjen i prosjektet.

Leilighetene ligger skjermet og fint til like ved Sandeelva. De passer perfekt for deg som vil bruke mindre tid på vedlikehold og frigjøre tid til å gjøre andre ting.

Det er parkering i P-kjeller med heis til alle leiligheter. Det er lagt vekt på trivelige uteområder i prosjektet hvor både barn og voksne kan trives.

Fra Wingejordet − Brygga har du gangavstand til jernbanestasjon, bussholdeplass, skole, barnehage og alt du trenger av servicetilbud. Dette er en god mulighet til å skaffe deg en praktisk og moderne leilighet.

Boligene

Det er 1 innflyttingsklar leilighet igjen. Dette er en 4-romsleilighet på 104 kvm med tre soverom, stor stue, kjøkken og to bad.

Leiligheten er lys og tiltalende, og har en skjermet uteplass med adkomst fra stuen. Det medfølger sportsbod og parkeringsplass i P-kjeller.

  • Illustrasjon av balkong i 4-roms på 104 m2.

  • Illustrasjon av stue og kjøkken i 3-roms på 75 m2.

  • Illustrasjon av stue og kjøkken i 3-roms på 58 m2 og 2-roms på 49 m2.

  • Illustrasjon av uteplass i 2-roms i 6. etg.

Interiør

Leilighetene på Brygga vil bære preg av god kvalitet og godt gjennomtenkte løsninger. Alle leilighetene vil være lyse og tiltalende med store vindusflater, og ha utgang fra stuen til en romslig balkong/terrasse.

Lyse, luftige rom med store vindusflater er vesentlig for opplevelsen av komfort. Alle leilighetene leveres med parkett på gulv i alle oppholdsrom. Bad leveres med fliser på vegg og gulv med mulighet for flere fargevalg. Gulv i entré leveres også med fliser. Leiligheten oppvarmes med gulvvarme. Kjøkkenet blir levert fra Arens og leveres med integrerte hvitevarer.

Beliggenhet

Wingejordet − Brygga har en flott beliggenhet tilbaketrukket i Sande sentrum. Her kombinerer du en landlig og rolig beliggenhet med nærhet til flott natur, og samtidig kort gange til sentrum. I sentrum finner du et godt utvalg av forretninger og andre fasiliteter. Det er også nærhet til både jernbane, buss og skole.

Det er gangavstand til et hyggelig torg med et godt utvalg av butikker. Her finner du både vinmonopol, apotek, klesbutikker og andre servicetilbud. Det er 500 meter til jernbanestasjonen og det går tog både sørover og nordover. Byer som Drammen, Oslo og Tønsberg er derfor lett tilgjengelig både med tog, buss og bil. Fra Wingejordet bruker du fem minutter med bil til E18.

Sande er et godt sted å bo og leve som byr på mange muligheter både sommer og vinter. Det er kort vei til skog og natur, samtidig som du har sjøen rett ved. Om vinteren er Vestskauen i Sande også et av de mest snøsikre stedene i Drammensregionen.

Togstasjon

500 m

Busstopp

250 m

Shopping

250 m

Barnehage

1 km

Skole

800 m

Vil du vite mer om hva Holmestrand-regionen har å by på? Da kan du finne mye informasjon om hvordan det er å bo og leve i de ulike delene av Holmestrand på den nye portalen plassenvår.no. Les historier om noen som har valgt å flytte dit, om ulike tilbud regionen har å by på og om ildsjeler som gjør dette til et godt sted å bo.

Klikk her for å lese mer om hva Holmestrand-regionen har å by på.

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer