Leiligheter i Sande sentrum

I Sande kan du bo landlig og tilbaketrukket, samtidig som du har alle servicetilbud i nærheten. Wingejordet er et leilighetsprosjekt syd i Sande sentrum. Kjøper du en leilighet her, kan du nyte en enkel hverdag i stille og rolige omgivelser, og samtidig ha kun et par minutters gange til butikken.

Dette byggetrinnet, som vi har kalt Brygga, består av to leilighetsbygg. Det er nå kun 2 innflyttingsklare 4-romsleiligheter igjen i prosjektet.

Leilighetene ligger skjermet og fint til like ved Sandeelva. De passer perfekt for deg som vil bruke mindre tid på vedlikehold og frigjøre tid til å gjøre andre ting.

Det er parkering i P-kjeller med heis til alle leiligheter. Det er lagt vekt på trivelige uteområder i prosjektet hvor både barn og voksne kan trives.

Fra Wingejordet − Brygga har du gangavstand til jernbanestasjon, bussholdeplass, skole, barnehage og alt du trenger av servicetilbud. Dette er en god mulighet til å skaffe deg en praktisk og moderne leilighet.

Boligene

Det er 2 innflyttingsklare leiligheter igjen. Dette er 4-romsleiligheter hvorav 1 er i 1. etasje og 1 er i 3. etasje på 104 kvm med tre soverom, stor stue, kjøkken og to bad.

4-romsleilighetene på Brygga har en stor og romslig stue og en åpen kjøkkenløsning. Selv om du bytter ut en enebolig med denne leiligheten, kan dere fortsatt ha rollen som familiens samlingspunkt. Du har plass til å dekke langbord til barn, barnebarn, svigerfamilien med flere.

Kommer gjestene langveis fra, har du to gjesterom til overnattingsgjester. Gjestene kan også få sitt eget bad med dusj, mens dere selv har bad tilknyttet hovedsoverommet.

I leilighetens oppholdsrom gir de store vinduene følelsen av luftighet og masse lys.

Leiligheten er lys og tiltalende, og har en skjermet uteplass med adkomst fra stuen. Det medfølger sportsbod og parkeringsplass i P-kjeller.

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

Scroll til siden i tabellen for å se mer info

Interiør

 

Beliggenhet

Wingejordet − Brygga har en flott beliggenhet tilbaketrukket i Sande sentrum. Her kombinerer du en landlig og rolig beliggenhet med nærhet til flott natur, og samtidig kort gange til sentrum. I sentrum finner du et godt utvalg av forretninger og andre fasiliteter. Det er også nærhet til både jernbane, buss og skole.

Det er gangavstand til et hyggelig torg med et godt utvalg av butikker. Her finner du både vinmonopol, apotek, klesbutikker og andre servicetilbud. Det er 500 meter til jernbanestasjonen og det går tog både sørover og nordover. Byer som Drammen, Oslo og Tønsberg er derfor lett tilgjengelig både med tog, buss og bil. Fra Wingejordet bruker du fem minutter med bil til E18.

Sande er et godt sted å bo og leve som byr på mange muligheter både sommer og vinter. Det er kort vei til skog og natur, samtidig som du har sjøen rett ved. Om vinteren er Vestskauen i Sande også et av de mest snøsikre stedene i Drammensregionen.

Togstasjon

500 m

Busstopp

250 m

Shopping

250 m

Barnehage

1 km

Skole

800 m

Vil du vite mer om hva Holmestrand-regionen har å by på? Da kan du finne mye informasjon om hvordan det er å bo og leve i de ulike delene av Holmestrand på den nye portalen plassenvår.no. Les historier om noen som har valgt å flytte dit, om ulike tilbud regionen har å by på og om ildsjeler som gjør dette til et godt sted å bo.

Klikk her for å lese mer om hva Holmestrand-regionen har å by på.

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer