Leiligheter i Sande sentrum

Wingejordet er et leilighetsprosjekt syd i Sande sentrum, som består av nye, moderne selveierleiligheter. Vi planlegger å bygge totalt 44 leiligheter fordelt på to bygg i det neste byggetrinnet som er kalt Brygga. Leilighetene ligger skjermet og fint til like ved Sandeelva. Disse leilighetene passer perfekt for deg som vil bruke mindre tid på vedlikehold og frigjøre tid til å gjøre andre ting. Parkering blir i P-kjeller med heis til alle etasjer. Det vil bli lagt vekt på trivelige uteområder i prosjektet som vil bestå av oppholdsarealer for både barn og voksne. Fra Wingejordet − Brygga har du gangavstand til jernbanestasjon, bussholdeplass, skole, barnehage og alt du trenger av servicetilbud. Dette er en god mulighet til å skaffe deg en praktisk og moderne leilighet.

  • Illustrasjon av stuen og spiseplassen i 4-roms leiligheten i 1-5 etg.

Boligene

Du kan velge mellom toroms- (49, 52 og 54 m2), treroms- (58 og 75 m2) og fireromsleiligheter (104 og 115 m2) som passer til de fleste livs- og familiesituasjoner. Leilighetene vil være lyse og tiltalende, og vil få skjermet uteplass med adkomst fra stuen. Kjøper du en treroms, fireroms eller toroms med leilighetsnummer 504 eller 601, følger det med sportsbod og parkeringsplass i P-kjeller. For øvrige toromsleiligheter vil det være mulig å kjøpe sportsbod og parkeringsplass ved ledig kapasitet. Kontakt selger for mer informasjon.

 

  • Illustrasjon av balkong i 4-roms på 104 m2.

  • Illustrasjon av stue og kjøkken i 3-roms på 75 m2.

  • Illustrasjon av stue og kjøkken i 3-roms på 58 m2 og 2-roms på 49 m2.

  • Illustrasjon av uteplass i 2-roms i 6. etg.

Interiør

Leilighetene på Brygga vil bære preg av god kvalitet og godt gjennomtenkte løsninger. Alle leilighetene vil være lyse og tiltalende med store vindusflater, og ha utgang fra stuen til en romslig balkong/terrasse.

Lyse, luftige rom med store vindusflater er vesentlig for opplevelsen av komfort. Alle leilighetene leveres med parkett på gulv i alle oppholdsrom. Bad leveres med fliser på vegg og gulv med mulighet for flere fargevalg. Gulv i entré leveres også med fliser. Leiligheten oppvarmes med gulvvarme. Kjøkkenet blir levert med hvit innredning, mørk benkeplate og integrerte hvitevarer som standard. Vi ønsker at du skal ha muligheten til å sette ditt personlige preg på leiligheten din, og er du tidlig nok ute kan du gjøre tilvalg etter vår tilvalgsliste. Spør din kontaktperson i prosjektet om detaljer.

Beliggenhet

Wingejordet − Brygga har en flott beliggenhet tilbaketrukket i Sande sentrum. Her kombinerer du en landlig og rolig beliggenhet med nærhet til flott natur, og samtidig kort gange til sentrum. I sentrum finner du et godt utvalg av forretninger og andre fasiliteter. Det er også nærhet til både jernbane, buss og skole.

Det er gangavstand til et hyggelig torg med et godt utvalg av butikker. Her finner du både lege, apotek, bank, bibliotek o.l.
En kort gåtur så er du på jernbanestasjonen med offentlig transport både sørover og nordover. Med rask utkjøring på E18, så er nærliggende byer som Drammen, Tønsberg og Oslo innenfor kort rekkevidde.

Sande er et godt sted å bo og leve som byr på mange muligheter både sommer og vinter. Det er kort vei til skog og natur samtidig som du har sjøen rett ved. Om vinteren er Vestskauen i Sande også et av de mest snøsikre stedene i Drammensregionen.

Togstasjon

500 m

Busstopp

250 m

Shopping

250 m

Barnehage

1 km

Skole

800 m

Visningspåmelding

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer