Et helt nytt nabolag i Elverum

Barlindtunet på Ydalir blir et nabolag du kan trives i. Livet i en helt ny bolig er en enklere tilværelse enn i en bruktbolig som trenger mye vedlikehold. Du får tid til å gjøre de tingene som gjør deg glad og kan trives sammen med gode naboer i alle aldre.

Hva skal til for at du skal trives i boligen din? Kanskje er det beliggenheten som er viktigst, eller kanskje du er mest opptatt av planløsningen i boligen. Kanskje er det boformen du legger mest vekt på, eller du ønsker en bolig som er energieffektiv og godt isolert. Uansett hva du er mest opptatt av, kan du finne det i en bolig i Barlindtunet.

Bygg A er innflyttingsklart.

Bygg B (seksjonsnummer 7-14) har innflytting senest februar 2024.

 

Drømmer du om å flytte, men utsetter drømmen fordi du er bekymret for salg av egen bolig?

Trysilhus gir salgsgaranti til alle kunder som kjøper en ferdigstilt bolig på Barlindtunet.Hvis du ikke får solgt boligen din innen 3 måneder, kan du trekke deg fra kjøpet uten kostnader.

Du betaler ingenting i forskudd når du kjøper boligen.

Ta kontakt med meg for mer informasjon om Trysilhus sin salgsgaranti.

 

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

Boligene

Nye boliger er mer energieffektive og holder bedre på varmen. Tenk deg at du står opp en kald vintermorgen og går ut i en stue som har en komfortabel temperatur uten at du må fyre i ovnen. Dette kan du oppnå samtidig som strømutgiftene er lave. I en ny bolig får du et sunt og godt inneklima.

Leilighetene vi skal bygge i Barlindtunet er fra 48 til 138 kvm. Vår erfaring er at et boligområde med en variasjon av leiligheter som passer folk i forskjellig alder og livssituasjon, skaper det beste bomiljøet. Grunnlaget for dette er lagt i Barlindtunet.

Bli med på en digital visning:

Klikk her for å ta en rundtur i en 48 kvm leilighet

Klikk her for å ta en rundtur i en 70 kvm leilighet

 • Stue og trapp opp til innredet loftsetasje i leilighetene på 110/130 m2 , dersom loft er bestilt som tilvalg

 • Kjøkken og romslig stue i leilighetene på 48 m2

 • Stue og kjøkken på ca. 30 m2 i leilighetene på 70 m2

 • Soverom 3 i leilighet på 92 m2

 • Fra stue inn til soverom 3 i leilighet på 92 m2

 • Oppholdsrom loft ved bestilling som tilvalg

 • Soverom på loft

Interiør

Trysilhus har utviklet dette leilighetskonseptet i over 25 år, og vi har hele tiden gjort forbedringer basert på kundenes tilbakemeldinger og våre egne erfaringer. Derfor blir våre leiligheter levert med gode innvendige standardløsninger og overflater av god kvalitet. Du får blant annet parkett på gulv og sparklet og malte vegger. Himling leveres med sparklet og malt gipstak. Du har også mulighet til å gjøre egne tilpasninger i leiligheten ved å velge fra vår tilvalgsliste dersom du er tidlig ute.

 • Illustrasjon av standard kjøkken i 3-roms

 • Illustrasjon av kjøkken med moderne profil i 3-roms

 • Illustrasjon av kjøkken i høyglans

Beliggenhet

Barlindtunet ligger i bydelen Ydalir hvor du går til skole og barnehage på fire minutter og til butikken på to minutter. Det er kort vei til Elverum sentrum med det som fins av tilbud og aktiviteter, og naturopplevelsene står i kø rett utenfor boligen din.

Busstopp

200 meter

Togstasjon

2,4 km

Barnehage

100 meter

Skole

100 meter

Butikk

50 meter

Visningspåmelding

  Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer