Nye leiligheter i Elverum

Barlindtunet på Ydalir blir et nabolag du kan trives i. Livet i en helt ny bolig er en enklere tilværelse enn i en bruktbolig som trenger mye vedlikehold. Du får tid til å gjøre de tingene som gjør deg glad, og kan trives sammen med gode naboer i alle aldre.

Hva skal til for at du skal trives i boligen din? Kanskje er det beliggenheten som er viktigst, eller kanskje du er mest opptatt av planløsningen i boligen. Kanskje er det boformen du legger mest vekt på, eller du ønsker en bolig som er energieffektiv og godt isolert. Uansett hva du er mest opptatt av, kan du finne det i en bolig i Barlindtunet.

Bygg A og B er innflytningsklare.

Drømmer du om å flytte, men utsetter drømmen fordi du er bekymret for salg av egen bolig?

Trysilhus gir salgsgaranti til alle kunder som kjøper en ferdigstilt bolig på Barlindtunet. Hvis du ikke får solgt boligen din innen 3 måneder, kan du trekke deg fra kjøpet uten kostnader.

Du betaler ingenting i forskudd når du kjøper boligen.

Ta kontakt med meg for mer informasjon om Trysilhus sin salgsgaranti.

 

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

Boligene

Nye boliger er mer energieffektive og holder bedre på varmen. Tenk deg at du står opp en kald vintermorgen og går ut i en stue som har en komfortabel temperatur uten at du må fyre i ovnen. Dette kan du oppnå samtidig som strømutgiftene er lave. I en ny bolig får du et sunt og godt inneklima.

Leilighetene i Barlindtunet er fra 48 til 138 kvm. Vår erfaring er at et boligområde med en variasjon av leiligheter som passer folk i forskjellig alder og livssituasjon, skaper det beste bomiljøet. Grunnlaget for dette er lagt i Barlindtunet.

Bli med på en digital visning:

Klikk her for å ta en rundtur i en 48 kvm leilighet

Klikk her for å ta en rundtur i en 70 kvm leilighet

  • Kjøkken og romslig stue i leilighet på 48 kvm

  • Stue og kjøkken i leilighet på 70 kvm

  • Soverom 3 i leilighet på 92 kvm

  • Fra stue inn til soverom 3 i leilighet på 92 kvm

  • Stue og kjøkken i leilighet på 70 kvm

Beliggenhet

Barlindgrenda ligger 3 km fra Elverum sentrum, i et område under utvikling. Alt ligger til rette for at du kan få en fin hverdag ved å bosette deg her. Skolen og barnehagen ligger rett ved siden av boligen. Om sommeren kan du snøre på deg joggeskoene på en varm sommerdag, ta deg en joggetur og et lite bad i Sagtjernet på vei hjem. Om vinteren kan du ta skiene under armen og rusle bort til oppkjørte langrennsløyper.

Bussholdeplass

200 meter

Togstasjon

3,3 km

Barnehage

100 meter

Skole

100 meter

Butikk

250 meter

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer