Husker du den varme følelsen av sola som varmet, mens du lå i gresset med et strå i munnen? Mens du hadde snøret i hånden og ventet på rykket fra fiskeduppen?

På den vestvendte Bjørndalåsen skal vi bygge nye boliger for førstgangskjøpere, familier og eldre som drømmer om en enklere hverdag, litt nærmere naturen. Her har du kort vei til Nordre Jarlsberg brygge, Lersbrygga og Marka.
Husker du da du tok sykkelen innover skauen og gønna på i femtegiret langs stien? Da du svelget 14 fluer og fikk en øyenstikker i panna? Ved vannet venta gjengen med å ta det første badet til du også hadde kommet fra middagen.

Husker du da du sjenert spurte den kjekkeste gutten på stranda om å få låne solkremen, selv om du hadde med din egen? Minner om sene kvelder på stranda, med bål og musikk, og at den kjekkeste gutten endelig satte seg ned ved siden av deg.På Bjørndalåsen skal det bygges minner for fremtidige generasjoner. Vi står for boligene, minnene skaper du. Vi skal bygge boliger som gir deg tid til å leve, og oppleve, i skogen, ved vannet eller sjøen.
Kunne du tenke deg å bo slik?

I Bjørndalåsen i Sande skal vi bygge 32 nye leiligheter fordelt på 5 bygg i et hyggelig tun. Her beholder du litt av eneboligfølelsen, samtidig som du har alle fordelene ved å bo i leilighet.
Leilighetene i Bjørndalstunet blir fra 70-138 kvadrat. Du kan velge mellom leiligheter i 1. etasje som har alt på ett plan og adgang fra bakkeplan eller større leiligheter i 2. etasje som går over to plan.

Her bor du i rolige omgivelser, samtidig som enkelt kommer deg til Sande sentrum. Leilighetene blir omkranset av flotte friluftsområder med Suluvann en liten joggetur unna.
Vi kan friste med flotte solforhold med beliggenhet på toppen av det nye boligfeltet som er under utvikling.

Sett deg på interessentlisten, så holder vi deg informert om prosjektet frem til salgsstart

  • Moderne flerfamile Trysilhus

Boligene

Planløsningene i boligene vi skal bygge gjør at hver kvadratmeter kan utnyttes og at boligene er enkle å innrede. Variasjonen i størrelsen på boligene gjør at du vil finne en passende bolig uansett hvilken livssituasjon du befinner deg i.

Sett deg på interessentlisten, så tar vi kontakt når det nærmer seg salgsstart

Meld din interesse:

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer