Nye leiligheter i Sande

Med en bolig på Bjørndalstunet kan du blande lukta fra skogen med duften fra morgenkaffen. I en ny leilighet på Bjørndalstunet vil pulsen senke seg med en gang du kommer hjem fra jobb.

Se for deg en rolig morgen med kaffe på terrassen og lyden av fuglekvitter, mens sola er i ferd med å stå opp over Sande.

Her bor du i rolige omgivelser. Leilighetene blir omkranset av flotte friluftsområder, og det er gode solforhold på toppen av det nye boligfeltet som er under utvikling.

Leilighetene er fra 70-116 kvadratmeter. Du kan velge mellom leiligheter i 1. etasje som har alt på ett plan og adgang fra bakkeplan, eller større leiligheter i 2. etasje som går over to plan. Bjørndalstunet består av 26 nye leiligheter fordelt på 4 bygg i et hyggelig tun. Her beholder du litt av eneboligfølelsen, samtidig som du har alle fordelene ved å bo i leilighet.

Bygg C – leilighetene er klare til innflytting

Bygg D – estimert innflytting desember 2024

Boligene

Planløsningene i boligene gjør at hver kvadratmeter kan utnyttes og at boligene er enkle å innrede. Variasjonen i størrelsen på boligene gjør at du vil finne en passende bolig uansett hvilken livssituasjon du befinner deg i.

Løsningene i boligene følger de nyeste tekniske standarder, noe som fører til en energieffektiv bolig med et sunt inneklima. Kombinasjonen av god isolering, effektiv oppvarming og ventilasjon gir deg en frisk, lun og rimelig leilighet å bo i.

Bli med på en digital visning:

Klikk her for å ta en rundtur i en 70 kvm leilighet (visningen er fra et tilsvarende boligprosjekt)

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

I prislisten finner du en «Kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du finner mer informasjon, og har muligheten til å kjøpe leiligheten ved å levere et digitalt kjøpetilbud.

  • Stue i 5-romsleilighet på 116 kvm.

  • Stue i 4-romsleilighet på 92 kvm.

  • Soverom på loft i 5-romsleilighet på 116 kvm.

  • Kjøkken i 4-romsleilighet på 92 kvm.

  • Åpen stue- og kjøkkenløsning i 3-romsleilighet på 70 kvm.

Beliggenhet

Slettet:PåPåPå Bjørndalstunet bor du med skogen som nærmeste nabo. Et rikt nett av turstier og løperunder ligger i umiddelbar nærhet til leilighetene. Det er heller ikke lang vei til sjøen.

Leilighetene ligger 5 kilometer unna Sande sentrum hvor du finner flere koselige butikker, togstasjon og andre servicetilbud. Fra Sande er det også enkelt å pendle i retning av Drammen og Oslo eller i retning Tønsberg og Sandefjord.

Togstasjon

5,5 km

Busstopp

1 km

Barnehage

1,9 km

Skole

3 km

Butikk

1,2 km

Meld deg på visning:

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer