Leiligheter i Sande

Med en bolig på Bjørndalstunet kan du blande lukta fra skogen med duften fra morgenkaffen. I en ny leilighet på Bjørndalstunet vil pulsen senke seg med en gang du kommer hjem fra jobb.

Se for deg en rolig morgen med kaffe på terrassen og lyden av fuglekvitter, mens sola er i ferd med å stå opp over Sande.

Her bor du i rolige omgivelser. Leilighetene blir omkranset av flotte friluftsområder, og det er gode solforhold på toppen av det nye boligfeltet som er under utvikling.

Leilighetene er fra 70‑138 kvadratmeter. Du kan velge mellom leiligheter i 1. etasje som har alt på ett plan og adgang fra bakkeplan, eller større leiligheter i 2. etasje som går over to plan. Bjørndalstunet vil bestå av 26 nye leiligheter fordelt på 5 bygg i et hyggelig tun. Her beholder du litt av eneboligfølelsen, samtidig som du har alle fordelene ved å bo i leilighet.

Estimert innflytting i bygg A og bygg B er august – oktober 2023.

Boligene

Planløsningene i boligene gjør at hver kvadratmeter kan utnyttes og at boligene er enkle å innrede. Variasjonen i størrelsen på boligene gjør at du vil finne en passende bolig uansett hvilken livssituasjon du befinner deg i.

Løsningene i boligene følger de nyeste tekniske standarder, noe som fører til en energieffektiv bolig med et sunt inneklima. Kombinasjonen av god isolering, effektiv oppvarming og ventilasjon gir deg en frisk, lun og rimelig leilighet å bo i.

Er du tidlig nok ute har du mulighet til å gjøre endringer, blant annet på kjøkken, eller du kan velge en annen parkett og andre farger i leiligheten.

Bli med på en digital visning:

Klikk her for å ta en rundtur i en 70 kvm leilighet

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

I prislisten finner du en «Tilpass/kjøp»-knapp. Denne tar deg til en digital veiviser hvor du kan se nærmere på våre tilvalg, hvilke fargealternativer du har og hva leiligheten du er interessert i totalt vil koste. Klikk på knappen for å utforske våre boliger.

Beliggenhet

Slettet: I Bjørndalstunet bor du med skogen som nærmeste nabo. Et rikt nett av turstier og løperunder ligger i umiddelbar nærhet til leilighetene. Det er heller ikke lang vei til sjøen.

Leilighetene ligger 5 kilometer unna Sande sentrum hvor du finner flere koselige butikker, togstasjon og andre servicetilbud. Fra Sande er det også enkelt å pendle i retning av Drammen og Oslo eller i retning Tønsberg og Sandefjord.

Togstasjon

5,5 km

Busstopp

1 km

Barnehage

1,9 km

Skole

3 km

Butikk

1,2 km

Meld deg på visning:

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer