Boliger i Holmestrand – kommer for salg

I vårt nye prosjekt Mebergjordet i Rambergveien i Holmestrand bor du i landlige og vakre omgivelser, samtidig som du har kort vei til fjellheisen og Holmestrand sentrum. På kun få minutter kan du være i Holmestrand sentrum og benytte deg av servicetilbudene der, eller sitte på toget i retning Drammen eller Tønsberg. Pendler du med bil er det kort vei til E18. Er du glad i å bevege deg i naturen, har du tilgang til flere flotte turområder og turstier i nærområdet.

Prosjektet er første del i utbyggingen på Solbergjordet. Vi skal bygge 3 ulike konsepter over flere trinn som vil bestå av eneboliger i rekke, rekkehusleiligheter og leilighetsbygg. På Mebergjordet vil vi bygge boliger i rekke. Dette er boliger som passer for enslige, barnefamilier, seniorer og par i alle aldre.

Meld din interesse nå, så sender vi deg informasjon om prosjektet fortløpende.

  • Enebolig i kjede i to og tre etasjer. Illustrasjon er hentet fra tilsvarende prosjekt i Tønsberg

Prosjektet

Boligprosjektet Mebergjordet vil bestå av i alt 11 boliger i tre rekker. Du kan velge mellom boliger som går over to eller tre etasjer. Det vil bli lagt vekt på gode uteområder i prosjektet og det skal blant annet etableres et fint lekeområde med en Tarzanløype på tomten. I tillegg til at hver bolig har en romslig terrasse, vil du kunne nyte en deilig sommerdag i fellesområdene.

 

  • Luftig takterrasse for boliger som bygges over 3 etasjer

  • Terrasse i 2.etasje for boliger over 2 eller 3 etasjer

  • Bad 1.etasje med standard fliser

  • Hovedsoverom i 1.etasje med utgang til hage

  • Romslig soverom nummer to i 1.etasje

  • Soverom nummer 4 i hus over 3 etasjer

  • Standard kjøkken av typen KVIK Linea med integrerte hvitevarer. Kjøkken kan også leveres i svart eller lysegrå farge som standard.

  • Stue

Boligene

Boligene over to etasjer inneholder et romslig vindfang, gang, to soverom, romslig bad og bod i 1. etasje. I 2. etasje finner du soverom, bad og stor stue og kjøkken med utgang til romslig terrasse.

Boligene over tre etasjer inneholder romslig vindfang, gang, to soverom, romslig bad og bod i 1. etasje. I 2. etasje finner du soverom, bad og stor stue og kjøkken med utgang til romslig terrasse. I 3. etasje bygger vi soverom og stue med utgang til en luftig og romslig terrasse nummer to.

Det blir bygget carport i forbindelse til boligen med tilhørende sportsbod. Alle boliger vil få private oppholdsarealer utenfor huset. Det blir lagt opp til flere gjesteparkeringer på feltet.

Skal vi ta kontakt?

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer