Nye boliger i Holmestrand

I vårt prosjekt Mebergjordet i Rambergveien i Holmestrand bor du i landlige og vakre omgivelser, samtidig som du har kort vei til fjellheisen og Holmestrand sentrum. Det tar kun få minutter til sentrum hvor du kan benytte deg av servicetilbud, gå i butikker eller sette deg på toget i retning Drammen eller Tønsberg. Pendler du med bil er det kort vei til E18. Er du glad i å bevege deg i naturen, har du tilgang til flere flotte turområder og turstier i nærområdet.

Mebergjordet består av boliger i rekke som passer for enslige, barnefamilier, seniorer og par i alle aldre.

Boligene

Mebergjordet vil bestå av i alt 10 boliger – 9 boliger i rekke og 1 frittliggende enebolig . Du kan velge mellom boliger som går over to eller tre etasjer. Det vil bli lagt vekt på gode uteområder i prosjektet og det skal blant annet etableres et fint lekeområde med en Tarzanløype bak tomten. Alle boliger får privat uteområde og du vil også kunne nyte en deilig sommerdag på flotte fellesområder.

Boligen på to etasjer er 108 m2 og boligen over tre etasjer er på 141 m2. Boligene passer ypperlig for deg som ønsker en enklere hverdag da de er enkle å vedlikeholde. Samtidig vil du beholde følelsen av å bo i en enebolig.

Boligene over to etasjer inneholder gang, garderobe og vaskerom, bad samt stue og kjøkken med utgang til hage med ferdiglagt plen. I 2. etasje finner du 3 soverom, bad og stue.

Boligene over tre etasjer inneholder gang, garderobe og vaskerom, bad samt stue og kjøkken med utgang til hage med ferdig lagt plen. I 2. etasje får du bad og 4 soverom. I 3. etasje får du en stor stue med utgang til en stor og luftig takterrasse med gode solforhold.

Det blir bygget carport i forbindelse til boligen samt sportsbod . Alle boliger vil få private oppholdsarealer utenfor huset.

Den største boligen på tre etasjer er ideell for barnefamilier. Denne boligen har flere oppholdsrom som familien kan fordele seg på. Her er det også fire soverom, noe som gjør det enkelt å ha overnattingsbesøk av familie og venner.

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

Interiør

Gjennom flere år har vi utarbeidet gode standardløsninger i boligene for våre kunder. Vår standard leveranse vil bl.a. bestå av parkett, moderne fliser på bad, fliser på gulv i entré, sparklede og malte overflater på vegg og i tak.

Boligene blir levert med glatte, hvitmalte lister på gulv og tak, samt glatte dører.

Kjøkken blir levert i hvite glatte fronter som standard . Alle kunder vil få tegnetime med vår kjøkkenleverandør hvor man kan gjøre individuelle tilpasninger.

Det leveres spotter i tak på begge bad samt i entré.

Dette er en bolig du kan flytte rett inn i uten å gjøre de store endringene. Dersom du ønsker en annen utførelse på materialvalg har vi også en tilvalgsliste hvor du kan velge endringer etter dine behov.

Beliggenhet

Mebergjordet får en flott beliggenhet på taket av Holmestrand. Her bor du på landet, men det er også kort vei til sentrum. Fjellheisen tar deg raskt, miljøvennlig og enkelt ned til Holmestrand sentrum. Det er kun 1,3 km til den miljøvennlige fjellheisen, dermed har du enkel tilgang til sentrum og togstasjonen. Med så enkel tilgang vil togturen gjøre reisen til jobb stressfri og behagelig. Til Drammen tar toget 19 minutter, til Asker 32 minutter og Oslo 55 minutter. Til Tønsberg tar toget 17 minutter, mens det er 43 minutter til Sandefjord. Om du tar bilen vil du bruke 5 minutter til E18 om du skal sørover eller nordover. Det er med andre ord enkel tilgang til både motorvei og offentlig kommunikasjon.

Det er også umiddelbar nærhet til flotte turområder. Det er flere muligheter; Bassengparken tursti, turstien på Mulåsen eller Hilmars vei med stier bygget av stein som tar deg ned til Holm. På Mebergjordet vil du få en bolig som ligger sentrumsnært, landlig og solrikt til.

Buss

200 meter

Barnehage

800 m

Skole

2,4 km

Butikk

2,4 km

Tog

1,3 km

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer