Leiligheter på Navneberget i Stange

Navnebergtoppen er et leilighetsprosjekt på Navneberget i Stange. Vi eri gang med bygging av 28 selveierleiligheter med smarte planløsninger som passer for både førstegangskjøpere, par og familier.

Det vil bli etablert et fint uteområde i prosjektet, med både lekeplass for barn og oppholdsplass for voksne. Vi legger stor vekt på fine fellesarealer i våre prosjekter, slik at beboere i alle aldre vil trives. Utvendige arealer vil opparbeides med ferdigplen eller tilsådde arealer.

Boligene

Boligene blir preget av tidsriktige materialer og gode løsninger. Utvendig vil det være utstrakt bruk av treverk og stål. Innvendig vil store vindusflater gi en lys og luftig romfølelse.

Boligene har praktiske planløsninger som gjør det enkelt for deg å innrede leiligheten på en god måte. Du har en romslig veranda eller uteplass på stuesiden av leiligheten, og på inngangssiden har du også en uteplass hvor solen kan nytes.

Boligene vil bestå av 2- og 3-romsleiligheter på 45-93 m² BRA. Alle boligene vil få stor terrasse eller veranda på stuesiden av leiligheten og en egen uteplass på inngangssiden. Leilighetene får gode solforhold, så her kan kaffen nytes på en av de fine uteplassene.

Leilighetene i 1. etg. vil få en solrik terrasse og utgang til egen hage. Leilighetene i 2. etg. vil ha solrik veranda.

Alle leilighetene får egen inngang og leveres med tilhørende utvendig sportsbod og parkeringsplass i carport.

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

Scroll til siden i tabellen for å se mer info

Interiør

Trysilhus har utviklet dette leilighetskonseptet i over 25 år, og vi har hele tiden gjort forbedringer basert på kundenes tilbakemeldinger og våre egne erfaringer. Derfor blir våre leiligheter levert med gode innvendige standardløsninger og overflater av god kvalitet. Du får blant annet parkett på gulv og sparklet og malte vegger. Himling leveres med sparklet og malt gipstak. Du har også mulighet til å gjøre egne tilpasninger i leiligheten ved å velge fra vår tilvalgsliste.

Under ser du de ulike kjøkkenvariantene du kan velge mellom. Spør din kontaktperson i prosjektet for flere detaljer rundt tilvalg og kjøkkenalternativer.

  • Standard fronter og standard oppsett

  • Standard fronter, alternativt oppsett 1

  • Standard fronter, alternativt oppsett 2

  • Standard fronter, alternativt oppsett 3A

  • Standard fronter, alternativt oppsett 3B

  • Standard fronter, alternativt oppsett 4

  • Moderne profil fronter og standard oppsett

  • Moderne høyglans fronter og standard oppsett

Beliggenhet

Stange ligger i Innlandet på solsiden av Mjøsa med Hamar som nærmeste by.

Navneberget er et nyetablert boligfelt med kort vei til Stange sentrum. Det er gangavstand til sentrumskjernen i Stange, togstasjon, skoler, barnehager, idrettsanlegg m.m. som gjør logistikken i hverdagen litt enklere. Om du tar buss, tog eller kjører bil, ligger Navneberget sentralt til med kort vei til påkjøring på E6. 

Det fins meget gode tur- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet med oppmerkede turstier. Fra Stange sentrum er det hyppige togavganger til Oslo, Gardermoen, Hamar og Lillehammer.

 

Butikk

1,5 km

Skole

2 km

Barnehage

50 m

Buss

300 m

Tog

2 km

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer