Leiligheter på Navneberget i Stange

Tenk deg at du kommer hjem fra jobb, til ny leilighet, hvor du har Stanges 
fantastiske turopplevelser rett utenfor døra. Sleng av deg jobbklærne og ta på 
turskoa, pakk niste og termos. Gå til Våletjernet og få med deg det fantastiske 
fuglelivet og stress ned.

Navnebergtoppen er et leilighetsprosjekt på Navneberget i Stange. Totalt 28 selveierleiligheter med smarte planløsninger som passer for både førstegangskjøpere, par, familier og seniorer.

Det er etablert et fint uteområde i prosjektet, med både lekeplass for barn og oppholdsplass for voksne. Vi legger stor vekt på fine fellesarealer i våre prosjekter, slik at beboere i alle aldre vil trives. Utvendige arealer vil opparbeides med ferdigplen eller tilsådde arealer.

 

Drømmer du om å flytte, men utsetter drømmen fordi du er bekymret for salg av egen bolig?

Trysilhus gir salgsgaranti til alle kunder som kjøper en ferdigstilt bolig på Navnebergtoppen. Hvis du ikke får solgt boligen din innen 3 måneder, kan du trekke deg fra kjøpet uten kostnader.

Du betaler ingenting i forskudd når du kjøper boligen.

Ta kontakt med meg for mer informasjon om Trysilhus sin salgsgaranti.

Hus A og B er ferdigstilt

Hus C+D kommer innflyttingsdato senere.

Boligene

Boligene blir preget av tidsriktige materialer og gode løsninger.  Innvendig vil store vindusflater gi en lys og luftig romfølelse.

Boligene har praktiske planløsninger som gjør det enkelt for deg å innrede leiligheten på en god måte. Du har en romslig veranda eller uteplass på stuesiden av leiligheten, og på inngangssiden har du også en uteplass hvor solen kan nytes.

Boligene vil bestå av 2 – 4-romsleiligheter på 48-92 m² BRA. Alle boligene vil få stor terrasse eller veranda på stuesiden av leiligheten og en egen uteplass på inngangssiden. Leilighetene får gode solforhold, så her kan kaffen nytes på en av de fine uteplassene.

Alle leilighetene får egen inngang og leveres med tilhørende utvendig sportsbod og parkeringsplass i carport

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

Interiør

Trysilhus har utviklet dette leilighetskonseptet i over 30 år, og vi har hele tiden gjort forbedringer basert på kundenes tilbakemeldinger og våre egne erfaringer. Derfor blir våre leiligheter levert med gode innvendige standardløsninger og overflater av god kvalitet. Du får blant annet parkett på gulv og sparklet og malte vegger. Himling leveres med sparklet og malt gipstak. Du har også mulighet til å gjøre egne tilpasninger i leiligheten ved å velge fra vår tilvalgsliste.

Under ser du de ulike kjøkkenvariantene du kan velge mellom. Spør din kontaktperson i prosjektet for flere detaljer rundt tilvalg og kjøkkenalternativer.

  • Standard fronter og standard oppsett

  • Standard fronter, alternativt oppsett 1

  • Standard fronter, alternativt oppsett 2

  • Standard fronter, alternativt oppsett 3A

  • Standard fronter, alternativt oppsett 3B

  • Standard fronter, alternativt oppsett 4

  • Moderne profil fronter og standard oppsett

  • Moderne høyglans fronter og standard oppsett

Beliggenhet

Beliggenheten på solsiden av Mjøsa og kort vei til Stange sentrum gjør at butikker, idrettsanlegg, fritidstilbud og kollektivtilbud er rett i nærheten. Turmuligheter med oppmerkede stier har du også i nærområdet ditt. Populære Stasjonsstien starter nesten rett utenfor døra. En kort biltur unna ligger også Rotlia naturreservat og Balberg som er fine turdestinasjoner. Ca 6 kilometer til Gillundstranda med badeplass og båthavn

Navneberget er et nyetablert boligfelt med kort vei til Stange sentrum. Det er gangavstand til sentrumskjernen i Stange, togstasjon, skoler, barnehager, idrettsanlegg m.m. som gjør logistikken i hverdagen litt enklere. Om du tar buss, tog eller kjører bil, ligger Navneberget sentralt til med kort vei til påkjøring på E6. 

Fra Stange sentrum er det hyppige togavganger til Oslo, Gardermoen, Hamar og Lillehammer.

 

Butikk

1,5 km

Skole

2 km

Barnehage

50 m

Buss

300 m

Tog

2 km

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer