Nye boliger med nærhet til Hamar

Omtrent midt mellom Hamar og Brumunddal finner du Nydal. Har du lyst til å benytte deg av byens tilbud med butikker og kafeer, er du i Hamar på ti minutter. Skal du bake, men oppdager at du er tom for sukker, bruker du fem minutter på å gå ned til Kiwi og handle. Fin natur med gode turmuligheter har du rett utenfor døra di. Du finner også en naturbarnehage rett i nærheten og ungdomsskolen er kun fem minutters gange unna.

Nydalsenga 2 er forlengelsen av de første boligene vi har bygget i Nydal og får den samme gode beliggenheten. Her finner du nye boliger i et rolig område som samtidig har kort vei til Hamar og Brumunddal.

Hør historien til Janne og Sivert som er to av dem som har funnet roen i Nydalsenga.

 

Boligene

På Nydalsenga finner du boliger fra 70 til 129 kvadratmeter. Boligene i første etasje har alt på ett plan og har en liten hage ut fra stuen. Boligene i andre etasje har samme planløsning som de i første, men trenger du god plass har du muligheten til å innrede loftsetasjen slik at boligen går over to plan.

Boligene har god isolering og er svært energieffektive, noe som gjør at du får lave strømkostnader.

Du som er på jakt etter din første bolig, du som har kommet i en ny livssituasjon og du som ønsker en bolig som krever lite vedlikehold og har lave bokostnader vil finne en leilighet i Nydalsenga.

Klikk på de ulike leilighetene i prislisten eller boligvelgeren for å se planløsning.

Bygg F og G:

Forbehold om 7 salg i hus E og 4 salg i hus F og G.

Frist forbehold er 31/12-2024

 

Bli med på en digital visning: 

Ta en rundtur i en 70 kvm leilighet i 1. etasje

Ta en rundtur i en 110 kvm leilighet i 2. etasje

Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende prosjekt.

 

Drømmer du om å flytte, men utsetter drømmen fordi du er bekymret for salg av egen bolig?

Trysilhus gir salgsgaranti til alle kunder som kjøper en ferdigstilt bolig på Nydalsenga 2. Hvis du ikke får solgt boligen din innen 3 måneder, kan du trekke deg fra kjøpet uten kostnader.

Du betaler ingenting i forskudd når du kjøper boligen.

Ta kontakt med meg for mer informasjon om Trysilhus sin salgsgaranti.

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

Interiør

Boligene har gode innvendige standardløsninger som blir levert med leiligheten. Du får blant annet parkett på gulv og sparklete og malte vegger. Himling leveres med sparklet og malt gipstak. Du har også mulighet til å gjøre egne tilpasninger i leiligheten fra tilvalgene vi tilbyr. Klikker du på knappen «Tilpass/kjøp» i prislisten kommer du til vår digitale veiviser. Her kan du se nærmere på våre tilvalg og hvilke fargealternativer du har.

Beliggenhet

Nydalsenga ligger omtrent midt mellom Hamar og Brumunddal. Dermed er det kort vei til byens handels- og spisetilbud. Du bruker kun 10 min med bil inn til Hamar, med buss er du i sentrum på ca 15 min. Olrud handelspark består også av flere butikker og handelstilbud og ligger kun 2,5 km unna.

Du kan gå til Kiwi på kun fem minutter. Det er kort vei til friluftsområder hvor det er gode muligheter for turgåing, sykkelturer og skiturer om vinteren. Naturbarnehage og ridesenter (Lykseth gård) finner du også rett i nærheten.

Tre minutter med bil så er du på E6 og kan kjøre nordover mot Lillehammer eller sørover mot Oslo.

Buss

200 m

Furnes ungdomsskole

200 m

Barnehage

1 km

Kiwi

500 m

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer