Nye selveierleiligheter i Raufoss

I Prøvenlia i Raufoss bygger vi 16 nye leiligheter som passer perfekt for deg som ønsker å beholde eneboligfølelsen, men ønsker fordelene med å bo i leilighet.

Tenk deg at du kommer hjem fra jobb til en ny leilighet hvor du slipper å tenke på alt som skulle vært gjort med huset. Du kan slenge av deg jobbklærne, ta på deg turskoa og gå til Trettrota hvor du kan slappe av i fantastiske naturomgivelser.

Prøvenlia passer for deg som vil ha kort vei til jobben på Raufoss, byopplevelser eller nærhet til naturen.

Hvis du skal kjøpe din første bolig kan 3‑romsleiligheten passe bra. Der får du to soverom, en romslig stue og plass til å leve. Om du trenger litt større plass kan en 5‑romsleilighet med inntredet loft være det du ser etter.

Leilighetene passer også fint for deg som ønsker en hverdag med mer frihet og mindre bekymringer for alt som skulle vært gjort med den gamle eneboligen. Velg mellom en leilighet i 1. etasje med adgang fra bakkeplan og utgang til egen hage eller en leilighet i 2. etasje hvor du
kan nyte kaffekoppen i fred og ro på balkongen.

De første leilighetene i hus A kan overtas desember 2023.

Drømmer du om å flytte, men utsetter drømmen fordi du er bekymret for salg av egen bolig?

Trysilhus gir salgsgaranti til alle kunder som kjøper en ferdigstilt bolig i Prøvenlia 2. Hvis du ikke får solgt boligen din innen 3 måneder, kan du trekke deg fra kjøpet uten kostnader.

Du betaler ingenting i forskudd når du kjøper boligen.

Ta kontakt med meg for mer informasjon om Trysilhus sin salgsgaranti.

Boligene

Leilighetene i Prøvenlia blir levert med løsninger og overflater av god kvalitet. Innvendig vil store vindusflater og en åpen planløsning gi en lys og luftig romfølelse. Utvendig får byggene et tidsriktig og stilfullt uttrykk.

Løsningene i boligene følger de nyeste tekniske standarder, noe som fører til en energieffektiv bolig med et sunt inneklima. Leilighetene leveres med trelags isolerglass i alle vinduer og et balansert ventilasjonsanlegg. Kombinasjonen av god isolering, effektiv oppvarming og ventilasjon gir deg en frisk og lun leilighet å bo i med lave energikostnader.

Last ned prospektet for å lese mer om de ulike leilighetstypene og hvilke løsninger vi tilbyr.

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

Beliggenhet

Prøvenlia ligger to kilometer unna Raufoss sentrum, samtidig som du har fine turområder rett utenfor døra, sommer som vinter.

Hvis du har ungdom i huset, kan poden sove nesten til skoleklokka ringer både på ungdomsskolen og videregående som ligger i fem minutters gange fra leilighetene. Dersom du har litt mindre barn, ligger barneskolen halvannen kilometer unna.

Togstasjon

2 KM

Busstopp

100 meter

Barnehage

1,6 KM

Skole

200 meter

Butikk

1,7 KM

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer