Nye selveierleiligheter på Raufoss

På Prøvenlia bor du tett på naturen med tilgang til et rikt løypenettverk for turgåring, sykling og langrenn. Er du av den dristige sorten kan du prøve deg ut i hoppanlegget på Maurtua. Uansett hvilke aktive interesser du har vil du finne muligheter på Raufoss.

På Prøvenlia bor du stille og rolig, og med tilgang til butikker, skoler, buss og tog. Raufoss er et sjarmerende tettsted litt utenfor Gjøvik. Her finner du koselige restauranter, lite handlesenter og de hyggeligste menneskene. Får du trangen for de større opplevelsene er du ikke lenger enn en kort togtur unna.

På Prøvenlia kan du få den perfekte boligen for deg som har behov for to soverom og god plass på stue og kjøkken. Velg mellom leilighet på bakkeplan med utgang til solrik hage eller andre etasje med en usjenert terrasse. Prøvenlia har flott opparbeidet ute- og lekeområder som passer godt for små og store.
Du vil finne deg til rette på Prøvenlia.

Drømmer du om å flytte, men utsetter drømmen fordi du er bekymret for salg av egen bolig?

Trysilhus gir salgsgaranti til alle kunder som kjøper en ferdigstilt bolig i Prøvenlia 2. Hvis du ikke får solgt boligen din innen 3 måneder, kan du trekke deg fra kjøpet uten kostnader.

Du betaler ingenting i forskudd når du kjøper boligen.

Ta kontakt med meg for mer informasjon om Trysilhus sin salgsgaranti.

Boligene

Leilighetene i Prøvenlia er levert med løsninger og overflater av god kvalitet. Innvendig vil store vindusflater og en åpen planløsning gi en lys og luftig romfølelse. Utvendig har byggene et tidsriktig og stilfullt uttrykk.

Løsningene i boligene følger de nyeste tekniske standarder, noe som fører til en energieffektiv bolig med et sunt inneklima. Leilighetene leveres med trelags isolerglass i alle vinduer og et balansert ventilasjonsanlegg. Kombinasjonen av god isolering, effektiv oppvarming og ventilasjon gir deg en frisk og lun leilighet å bo i med lave energikostnader.

Last ned prospektet for å lese mer om de ulike leilighetstypene og hvilke løsninger vi tilbyr.

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

Beliggenhet

Prøvenlia ligger to kilometer unna Raufoss sentrum, samtidig som du har fine turområder rett utenfor døra, sommer som vinter.

Hvis du har ungdom i huset, kan poden sove nesten til skoleklokka ringer både på ungdomsskolen og videregående som ligger i fem minutters gange fra leilighetene. Dersom du har litt mindre barn, ligger barneskolen halvannen kilometer unna.

Togstasjon

2 KM

Busstopp

100 meter

Barnehage

1,6 KM

Skole

200 meter

Butikk

1,7 KM

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer