Nye leiligheter på Ottestad

Nå kommer det snart et helt nytt boligprosjekt på Sandvika på Ottestad med 105 leiligheter fordelt på 8 leilighetsbygg over 3 til 5. etasjer. Her blir det lett å trives og godt å bo. Sentralt, men ikke i sentrum.

Uansett om du skal kjøpe din første leilighet eller vil bruke mindre tid på oppussing og vedlikehold, vil du finne en leilighet som passer for deg.

Beliggenhet

Langs Mjøsas bredd, en liten sykkeltur unna Hamar sentrum finner du Sandvika. Her finner du blant annet Nærsenteret Vika med et utvalg av butikker og apotek, legesenter, museum og fine turmuligheter langs Mjøsa. I Sandvika er det mange som er opptatt av å skape godt bomiljø med alt fra julegrantenning til sankthansfeiring i båthavna.

På et blunk er du ute i marka hvor du kan trekke pusten og lade batteriene. Fra Sandvikshagan har man trygg og fin vei med undergang rett ned til Mjøsa med fine turstier med yrende fugleliv i Åkersvika Naturreservat, badeliv og båtlivet om sommeren, med gode muligheter for å finne fiskelykken.

Fra leilighetene er det kun noen få minutter til både barnehage og barneskole, busstoppet er rett ved med hyppige avganger til Hamar Sentrum og nærmeste matbutikk er Spar som ligger kun en 4 minutters biltur unna.

Sett deg på interessentlisten:

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer