Med utsikt mot Mjøsa

I Sandvika i Ottestad bor du i rolige omgivelser, men er samtidig bare en liten sykkeltur unna det urbane livet i Hamar sentrum. Flere av leilighetene i Sandvikshagan får en flott utsikt over Mjøsa.

Uansett om du vil snøre på deg joggeskoa og ta deg en morgentur langs vannet eller ta deg en kaffekopp i byen, er muligheten til stede i Sandvika. Her blir det lett å trives og godt å bo. Sentralt, men ikke i sentrum. Uansett om du skal kjøpe din første leilighet eller vil bruke mindre tid på oppussing og vedlikehold, vil du finne en bolig som passer deg.

Bli med på en digital visning: 

Klikk her for å ta en rundtur i 2-romsleiligheten

Klikk her for å ta en rundtur i 3-romsleiligheten

Klikk her for å ta en rundtur i 4-romsleiligheten

Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende prosjekt, så avvik kan forekomme.

 

Boligene

Sandvikshagan vil bestå av 105 leiligheter fordelt på 8 leilighetsbygg over 3 til 5. etasjer. Bygg A og B kommer først. Disse går over tre etasjer.

Dette boligkonseptet er godt utviklet over flere år og det vi får mange gode tilbakemeldinger på er utformingen av byggene. De er utformet på en måte som gir deg en skjermet og privat uteplass både på stuesiden og på inngangssiden.

Leilighetene har store vindusflater med gjennomgående lys, smarte planløsninger og stilrene valg på flater.

Det blir vannbåren gulvvarme i oppholdsrom som varmekilde og elektriske varmekabler på bad.

I Sandvikshagan kommer vi til å legge vekt på fellesområder som passer for store og små i grønne, frodige omgivelser. Det vil etableres selvdyrkningskasser, bocciabane og trivelige lekearealer.

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

Beliggenhet

Langs Mjøsas bredd, en liten sykkeltur unna Hamar sentrum finner du Sandvika. Her finner du blant annet Nærsenteret Vika med et utvalg av butikker og apotek, legesenter, museum og fine turmuligheter langs Mjøsa. I Sandvika er det mange som er opptatt av å skape godt bomiljø med alt fra julegrantenning til sankthansfeiring i båthavna.

På et blunk er du ute i marka hvor du kan trekke pusten og lade batteriene. Fra Sandvikshagan har man trygg og fin vei med undergang rett ned til Mjøsa med fine turstier med yrende fugleliv i Åkersvika Naturreservat, badeliv og båtlivet om sommeren, med gode muligheter for å finne fiskelykken.

Fra leilighetene er det kun noen få minutter til både barnehage og barneskole, busstoppet er rett ved med hyppige avganger til Hamar Sentrum og nærmeste matbutikk er Spar som ligger kun en 4 minutters biltur unna.

Togstasjon

4 km

Busstopp

350 m

Barnehage

300 m

Skole

850 m

Matbutikk

1,5 km

Meld deg på visning i et tilsvarende prosjekt:

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer