Leiligheter på Solberg i Holmestrand

Solberg Panorama blir et lekkert arkitekttegnet bygg over fire etasjer med 20 attraktive leiligheter i størrelser fra 54-119 m2.  Her kan du våkne opp til morgensol og nyte fantastisk fjordutsikt. Bygget vil få en næringsdel med service- og tjenestetilbud i 1. etasje.

I Solberg Panorama kan du flytte inn i en leilighet uten å måtte tenke på utvendig vedlikehold og frigjøre tid til å gjøre mer av det du liker. Parkering blir i P-kjeller med heis til alle etasjer. Det vil bli lagt vekt på trivelige uteområder i prosjektet som vil bestå av et spennende torg med oppholdsarealer for både barn og voksne. Her vil du blant annet finne skøytebane om vinteren og lekeområde om sommeren, flere koselige sittearealer og aktiviteter for voksne.

Boligene

Du kan velge mellom toroms- (54, 56 og 79 m2), treroms- (78, 102, 109 og 119 m2) og fireromsleiligheter (99 m2) som passer til de fleste livs- og familiesituasjoner. Leilighetene vil være lyse og tiltalende, og vil få skjermet uteplass med utgang fra stuen. Det følger med sportsbod og parkeringsplass i P-kjeller til alle leiligheter, utenom leilighet 201 og 301. Det vil være mulig å kjøpe ekstra sportsbod og parkeringsplass ved ledig kapasitet. Kontakt selger for mer informasjon.

Interiør

Leilighetene i Solberg Panorama vil bære preg av god kvalitet og godt gjennomtenkte løsninger. Alle leilighetene vil være lyse og tiltalende med store vindusflater, og ha utgang fra stuen til en romslig balkong/terrasse.

Lyse, luftige rom med store vindusflater er vesentlig for opplevelsen av komfort. Alle leilighetene leveres med parkett på gulv i alle oppholdsrom. Bad leveres med fliser på vegg og gulv med mulighet for flere fargevalg. Gulv i entré leveres også med fliser. Leiligheten oppvarmes med gulvvarme. Kjøkkenet blir levert med hvit innredning, mørk benkeplate og integrerte hvitevarer som standard. Vi ønsker at du skal ha muligheten til å sette ditt personlige preg på leiligheten din, og er du tidlig nok ute kan du gjøre tilvalg etter vår tilvalgsliste. Spør din kontaktperson i prosjektet om detaljer.

Beliggenhet

Solberg Panorama ligger sentralt i Holmestrand. Det er kun ca. 1 km bort til Roveheisen med enkel tilgang til togstasjon og sentrum.  Med toget fra Holmestrand tar det ca. 17 min. til Tønsberg, 20 min. til Drammen og 53 min. til Oslo. Med en leilighet i Solberg Panorama får du nærhet til et fint sentrum, ny havnepromenade som strekker seg langs store deler av sentrum, småbåt- og gjestehavn med båtplasser, servering/restauranter, sandstrand med volleyballbane og lekeplasser, samt gode turmuligheter sommer som vinter. Du trenger ikke å dra ned til sentrum for å ha få tilgang til fine turområder, lekeapparater og koselige samlingssteder. Dette vil du finne i umiddelbar nærhet til prosjektet. Det jobbes også med å få frem ulike servicetilbud til 1. etasje i bygget.

Tog via Roveheisen

1 km

Busstopp

300 m

Barnehage

870 m

Skole

3,2 km

Matbutikk

2 km

Vil du vite mer om hva Holmestrand-regionen har å by på? Da kan du finne mye informasjon om hvordan det er å bo og leve i de ulike delene av Holmestrand på den nye portalen plassenvår.no. Les historier om noen som har valgt å flytte dit, om ulike tilbud regionen har å by på og om ildsjeler som gjør dette til et godt sted å bo.

Klikk her for å lese mer om hva Holmestrand-regionen har å by på.

Har du spørsmål om leilighetene?

Book informasjonsmøte

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer