Leiligheter på Solberg i Holmestrand

Trysilhus skal utvikle et nytt boligområde på Solbergjordet med leilighetsbygg, flermannsboliger og eneboliger på ett av de flotteste områdene i Holmestrand. Boligene får gode solforhold, utsyn over Oslofjorden og kort vei til Roveheisen som tar deg ned til Holmestrand sentrum.

Solberg Panorama er det første bygget som kommer på plass på området. Dette blir et knutepunkt som binder boligområdet sammen, blant annet ved at det kommer et flott torg i hjertet av prosjektet. Torget vil bli et samlingspunkt for beboere og for nærområdet, og skaper en ramme for aktiviteter for både liten og stor.

Solberg Panorama blir et lekkert arkitekttegnet bygg over fire etasjer med 20 attraktive leiligheter i størrelser fra 54-119 m2. Her kan du våkne opp til morgensol og nyte fantastisk fjordutsikt. Bygget vil få en næringsdel med service- og tjenestetilbud i 1. etasje.

Utbygging av hele området
Totalt sett vil Solbergjordet etter hvert bli bygget ut med alt fra 2-roms til 5-romsleiligheter i tillegg til rekkehus og eneboliger. Det vil bli utviklet trinnvis, og uteområder i tilknytning til de ulike delprosjektene vil bli ferdiggjort samtidig som det gjøres klart til innflytting. Om du skal kjøpe din første leilighet, drømmer om mer plass til familien eller ønsker en enklere tilværelse i ny bolig vil du finne en bolig som passer deg på Solbergjordet.

Estimert innflytting er høst 2023.

Boligene

I Solberg Panorama kan du flytte inn i en leilighet uten å måtte tenke på utvendig vedlikehold og frigjøre tid til å gjøre mer av det du liker. Parkering blir i P-kjeller med heis til alle etasjer. Torget i hjertet av prosjektet vil stå ferdig samtidig som beboerne flytter inn. Her vil du blant annet finne skøytebane om vinteren og lekeområde om sommeren, flere koselige sittearealer og aktiviteter for voksne.

Du kan velge mellom 2-roms- (54, 56 og 79 kvm), 3-roms- (78, 102, 109 og 119 kvm) og 4-romsleiligheter (99 kvm) som passer til de fleste livs- og familiesituasjoner.

Trysilhus vant i 2022 prisen for den aktøren med de mest fornøyde kundene i boligmarkedet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. Trysilhus delte førsteplassen med Backe Prosjekt for 2022, hvor begge aktører oppnådde en kundetilfredshetsindeks (KTI) på 78. Vi takker våre kunder for tilliten!

Interiør

Leilighetene i Solberg Panorama vil bære preg av god kvalitet og godt gjennomtenkte løsninger. Alle leilighetene vil være lyse og tiltalende med store vindusflater, og ha utgang fra stuen til en romslig balkong/terrasse. Leilighetene leveres med parkett på gulv i alle oppholdsrom. Bad leveres med fliser på vegg og gulv med mulighet for flere fargevalg. Gulv i entré leveres også med fliser. Leiligheten oppvarmes med gulvvarme. Kjøkkenet blir levert med hvit innredning, mørk benkeplate og integrerte hvitevarer som standard.

Vi ønsker at du skal ha muligheten til å sette ditt personlige preg på leiligheten din, og er du tidlig nok ute kan du gjøre tilvalg etter vår tilvalgsliste.

Beliggenhet

Solberg Panorama har sentral beliggenhet med kort vei til E18 og Vestfoldbanen ved Holmestrand stasjon. Det er gangavstand til Roveheisen (ca. 1 km) som tar deg rett ned til stasjonen og sentrum.

Holmestrand kan tilby mer enn sin sentrale beliggenhet mot Oslo i nord og Tønsberg i sør. Du kan glede deg over flotte badeplasser med gress-sletter og sandstrender. Eller ta deg en is på havna mens du ser utover det yrende båtlivet på sommeren. Drømmer du om båt er det tilgjengelige båtplasser i en av byens mange båthavner.

For deg som liker å holde deg aktiv finner du deg til rette blant en av 50 aktive foreninger og lag i byen. Du finner bl.a. svømmehall, idrettshall, 18 hulls golfbane, hoppbakke, lysløype og slalåmbakke. Eller du kan snøre på deg løpeskoene og ta deg en tur i en av de flotte, blåmerkede løypene nesten rett utenfor døren.

 

Tog via Roveheisen

1 km

Busstopp

300 m

Barnehage

870 m

Skole

3,2 km

Matbutikk

2 km

Vil du vite mer om hva Holmestrand-regionen har å by på? Da kan du finne mye informasjon om hvordan det er å bo og leve i de ulike delene av Holmestrand på den nye portalen plassenvår.no. Les historier om noen som har valgt å flytte dit, om ulike tilbud regionen har å by på og om ildsjeler som gjør dette til et godt sted å bo.

Klikk her for å lese mer om hva Holmestrand-regionen har å by på.

Har du spørsmål om leilighetene?

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer