Nye boliger i Holmestrand

Holmestrand, kjent som «byen under fjellet», er mer enn bare det koselige området mellom fjellet og sjøen. Holmestrand byr også på flotte boligområder oppå fjellet. Trysilhus skal utvikle et nytt boligområde på Solberg med leilighetsbygg, flermannsboliger og eneboliger på ett av de flotteste områdene i Holmestrand. Her får du solrik beliggenhet og utsyn over Oslofjorden.

  • Oversikt over hele utviklingen på Solberg

  • På denne tomten skal vi utvikle boliger

  • Perspektiv av leilighetsbygget tegnet av arkitekt Rune Tobiassen

  • Det første leilighetsbygget på Solberg i tilknytning til et hyggelig torg

  • Tilsvarende boliger vi skal bygge på Mebergjordet

Boligene

Vi skal bygge 2-, 3-, 4- og 5-romsleiligheter i tillegg til rekkehus og eneboliger. Skal du kjøpe din første leilighet? Drømmer du om mer plass til familien? Har det oppstått noe som endrer ditt boligbehov? Eller er du på utkikk etter en enklere bo-tilværelse? Uansett hvilke behov du har vil du finne en bolig som passer deg på Solberg.

De første delprosjektene vi skal bygge på Solberg er eneboliger i kjede og et leilighetsbygg med 21 leiligheter. Eneboligprosjektet har fått navnet Mebergjordet og det kan du lese mer om her. Leilighetsprosjektet har fått navnet Solberg Panorama og består av leiligheter fra 49-106 m2. Dette blir lagt ut for salg etter sommeren 2020.

Meld din interesse nå, så sender vi deg informasjon fortløpende og inviterer deg til salgstart.  

Beliggenhet

Solberg har sentral beliggenhet med kort vei til E18 og Vestfoldbanen ved Holmestrand stasjon. Det er gangavstand til Roveheisen som tar deg rett ned til stasjonen og sentrum.

Men Holmestrand kan tilby mer enn sin sentrale beliggenhet mot Oslo i nord og Tønsberg i sør. Du kan glede deg over flotte badeplasser med gressletter og sandstrender. Eller ta deg en is på havna mens du ser utover det yrende båtlivet på sommeren. Drømmer du om båt er det tilgjengelige båtplasser i en av byens mange båthavner.

For dem som liker å holde seg aktive finner du deg til rette blant en av 50 aktive foreninger og lag i byen. Du finner bl.a. svømmehall, idrettshall, 18 hulls golfbane, hoppbakke, lysløype og slalåmbakke. Eller du kan snøre på deg løpeskoene og ta det en tur i en av de flotte, blåmerkede løypene nesten rett utenfor døren.

Liker du et rikt kulturliv, har Holmestrand mye å tilby. Hvert år arrangeres Holmestrand Kulturfestival, med en herlig blanding av profesjonell og amatør kultur i mange uttrykk og sjangre. Små og store kan også glede seg over flere korps, kor, teatergrupper og en kulturskole.

Bruk søndagen din på en tur til Kulturhagen eller ett av de mange andre museene i byen om kommunen. Uansett alder og interesse vil du trives i din nye tilværelse på Solberg i Holmestrand.

Ønsker du å vite mer om vår utbygging på Solberg, fyll ut kontaktskjemaet så holder vi deg oppdatert. 

Meld din interesse

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer