Bo på fjellet med enkel tilgang til byen

Kunne du tenke deg en vinter uten snømåking eller begynner du å bli lei av å vedlikeholde huset?

Uansett om du tenker å bytte ut eneboligen eller er på utkikk etter din første leilighet, vil du finne en leilighet som kan passe deg i Solberg Hageby. Fra en snerten 2-roms på 47 kvm til den største leiligheten som er en 4-roms på 97 kvm.

Se for deg en hverdag hvor du kan nyte morgenkaffen i fred og ro før du rusler bort til Roveheisen og setter deg på toget til jobb. Når du kommer hjem kan du nyte kveldssola på balkongen uten å tenke på plenen som skulle vært klippet eller huset som skulle vært beiset.

Solberg Hageby blir et godt sted å bo for deg som ønsker å bruke mindre tid på vedlikehold og mer tid på det som betyr noe.

For ny leilighet betyr en enklere hverdag. Du kan parkere bilen i P-kjelleren, ta heisen opp og gå tørrskodd inn i leiligheten. Gjennomtenkte planløsninger gjør det enkelt å skape et nytt hjem.

I tilknytning til leilighetene vil det etableres gang- og sykkelstier og trivelige uteområder for små og store.

  • Kjøkken i 4-roms leiligheten.

  • Stuen i 3-roms leiligheten

  • Stue i 2-roms leiligheten

  • Romslig og lyst kjøkken i vår 3-roms leilighet

  • Romslige uteplasser i våre 1. etasjes leiligheter

Boligene

Solberg Hageby vil bestå av to-, tre- og fireromsleiligheter i leilighetsbygg i fire etasjer. Leilighetene er fra 47 til 92 m2. Dette boligkonseptet har vi utviklet siden 2014 og det vi får mange gode tilbakemeldinger på er utformingen av selve byggene. De er utformet på en måte som gir deg en skjermet og privat uteplass både på stuesiden og på inngangssiden.

Sett deg på interessentlisten dersom du ønsker mer informasjon. Vi sender ut prospekt og prisliste så fort dette er klart.

Meld din interesse:

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer