Bruk tiden på det som betyr noe

Kunne du tenke deg en vinter uten snømåking eller begynner du å bli lei av å vedlikeholde huset?

Uansett om du tenker å bytte ut eneboligen eller er på utkikk etter din første leilighet, vil du finne en leilighet som kan passe deg i Solberg Hageby. Fra en snerten 2-roms på 47 kvm til den største leiligheten som er en 4-roms på 92 kvm.

Se for deg en hverdag hvor du kan nyte morgenkaffen i fred og ro før du rusler bort til Roveheisen og setter deg på toget til jobb. Når du kommer hjem kan du nyte kveldssola på balkongen uten å tenke på plenen som skulle vært klippet eller huset som skulle vært beiset.

Solberg Hageby blir et godt sted å bo for deg som ønsker å bruke mindre tid på vedlikehold og mer tid på det som betyr noe.

For ny leilighet betyr en enklere hverdag. Du kan parkere bilen i P-kjelleren, ta heisen opp og gå tørrskodd inn i leiligheten. Gjennomtenkte planløsninger gjør det enkelt å skape et nytt hjem.

I tilknytning til leilighetene vil det etableres gang- og sykkelstier og trivelige uteområder for små og store.

Boligene

Solberg Hageby vil bestå av to-, tre- og fireromsleiligheter i leilighetsbygg over fire etasjer. Leilighetene er fra 47 til 92 m2. Dette boligkonseptet har vi utviklet siden 2014 og det vi får mange gode tilbakemeldinger på er utformingen av selve byggene. De er utformet på en måte som gir deg en skjermet og privat uteplass både på stuesiden og på inngangssiden.

Leilighetene har gjennomgående god kvalitet i materialer og løsninger. Åpne planløsninger og store vindusflater gir en lys og luftig romfølelse. Last ned prospektet for å lese mer om standarden.


Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid. Vi takker våre kunder for tilliten!

  • Illustrasjon av stue i 4-romsleilighet

  • Separat kjøkken med stor plass til spisestue i 4-roms

  • Stuen i 3-romsleiligheten

  • Stuen i 3-romsleiligheten

  • Illustrasjon fra stue/kjøkken i 2-romsleilighet

  • Soverom i 3-roms og 4-roms.

Beliggenhet

Solberg Hageby har sentral beliggenhet med kort vei til E18 og Holmestrand stasjon. Det er gangavstand til Roveheisen som tar deg rett ned til stasjonen og sentrum, og du finner busstopp rett i nærheten.

Holmestrand kan tilby mer enn sin sentrale beliggenhet mot Oslo i nord og Tønsberg i sør. Du kan glede deg over flotte badeplasser og turområder sommer som vinter.  Se for deg en is på havna om sommeren med yrende båtliv eller en skitur i Botneskogen på vinterstid. Her er mulighetene mange!

 

Togstasjon

1 km

Busstopp

300 m

Barnehage

900 m

Skole

3,2 km

Butikk

2 km

Meld deg på visning i et tilsvarende prosjekt:

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer