Nye eneboliger i Rygge

Drømmer du om å skape et nytt hjem på Halmstad i Rygge?

Tenk å flytte inn i et helt nytt hus med store lyse vindusflater, smarte planløsninger og rikelig med oppholdsrom for små og store. I det nye boligområdet Solhøi kommer det 20 kjedede eneboliger som passer for deg som drømmer om å skape et nytt hjem for deg og familien.

Her har du flotte turstier som nærmeste nabo, og Moss er bare en liten svipptur unna.

Dette er noe av det du får hvis du flytter til Solhøigrenda:

  • Gjennomgående, lyse boliger med BRA på 114 og 143 kvm
  • Smarte planløsninger
  • Romslig terrasse
  • Egen hage som er enkel å vedlikeholde
  • Flotte uteområder
  • Parkering i carport og sportsbod i tilknytning til boligen
  • Turområder i umiddelbar nærhet

Boligene

Boligene består av tre soverom og to bad, så her har du plass uansett om du flytter inn med en større familie eller trenger plass til gjester som kommer på besøk.

De store vindusflatene gjør at boligen blir lys og trivelig. Og kvaliteten? Det er det ikke noe å si på i en flunkende ny bolig. Vegger og himlinger leveres i sparklet og malt utførelse. Gulvet er parkett.

Boligen er godt isolert og holder effektivt på varmen. Oppvarming skjer via panelovner og peis med stålpipe. Balansert ventilasjon sørger for effektiv gjenbruk av boligens varme, samt tilførsel av frisk luft. Bad og entré leveres med varmekabler.

Du finner alt du trenger å vite om boligens øvrige standard dersom du laster ned prospektet øverst på siden.

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

Interiør

Boligen leveres med løsninger av god kvalitet i alle rom. Kjøkkenet som av mange omtales som husets hjerte, leveres med hvite fronter og god skap- og benkeplass. Dersom du ønsker å tegne ditt eget kjøkken, setter vi opp en tegnetime med vår kjøkkenleverandør uten ekstra kostnad hvor du kan velge de frontene du ønsker fra vår kjøkkenleverandør.

Badene har hvit baderomsinnredning og lyssatte speil, dusjhjørne med glassvegger, vegghengt toalett og dimbare spotter i tak.

Boligene leveres nøkkelferdige, men du har mulighet til å gjøre egne tilpasninger dersom du er tidlig ute. Begge bad og entre leveres med flislagte flater.

Gulv i boligen leveres med parkett. Vegger og tak er sparklet og malt i lyse farger.

Du har mulighet til å gjøre endringer og sette ditt preg på boligen når det gjelder de fleste overflater, dersom du kjøper hus i god tid før husmontering

  • Tilvalg kjøkken

Beliggenhet

Med en bolig i Solhøigrenda bor du i et hyggelig lokalsamfunn som består av mye ny bebyggelse. Omgivelsene er landlige og rolige, samtidig som veien er kort til utfartsårer som E6 og toget til Oslo. Du kan rusle bort til butikken, treningssenteret og kanskje ta med deg en bolle fra det lokale bakeriet på vei hjem. For deg som pendler er det greit å vite at du kan gå til togstasjonen på 10 minutter. Skole og barnehage er også i gangavstand.

Dersom du har arbeidsplassen din i Moss, er du i sentrum før radioen har rukket å spille ferdig den femte låta. Fra Rygge stasjon går det tog hver halvtime i rushtiden, og du rekker å høre ca 50 min av favoritt-podcasten din. Denne reisetiden vil bli betraktelig redusert de neste årene med arbeidet som pågår på denne togstrekningen. Fra Halmstad er det heller ikke langt til badestrender og småtbåthavner i Oslofjorden. I motsatt retning ligger naturperlen Vansjø med flotte turmuligheter

Togstasjon

1 km

Busstopp

500 m

Barnehage

500 m

Skole

1,3 km

Matbutikk

300 meter

Ta kontakt hvis du ønsker visning på tomten eller i tilsvarende prosjekt:

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer