Nye boliger på Åssiden

Åpen tomtevisning
Velkommen til åpen visning på tomten, tirsdag 7. mai fra kl. 17-18. Her kan du få en orientering på hvor de ulike byggene kommer og mer informasjon.

Traverenga er et nytt boligprosjekt beliggende sentralt på Åssiden i Drammen. Her er det kort vei til det meste, enten du liker å gå lange turer langs elva eller stå på alpint på vinterstid, eller om du heller liker bedre det urbane livet med cafeer og shopping – så er alt innenfor kort rekkevidde.

Traverenga består av 4 rekkehus som går over to etasjer, og som alle har sin egen hage og terrasse for koselige utestunder. Alt blir tilrettelagt for en enklere tilværelse i et helt nytt hus.
Hver av boligene får egen carport hvor det er plass til en bil, samt plass til en ekstra bil i forkant av carporten. Inngangspartiet og hagen som er tilhørende huset blir pent opparbeidet med beplatninger og belegningsstein.

Innflytning er estimert til å være våren 2025.

 • Boligene har romslige hager for lek på dagtid og koselige sosiale kvelder.

 • Rekkehusene sett fra syd-vest.

 • Rekkehusene sett fra nord-vest.

 • Oversiktsbilde av området som skal utvikles. Traverenga er plassert til venstre på bildet.

 • Oversiktsbilde over både Traverenga ( rekkehus) og Travergrenda ( Flermannsboliger). Traverenga er beliggenhet til høyre på bildet.

Boligene

Traverenga består av 4 boliger i rekke, hvor alle er på 114 m2  og går over to etasjer.

Når du går inn i første etasje kommer  du inn i en lys entre hvor du kan henge ytterklærene.  Det er to gode soverom i denne etasjen, samt et stort bad med vaskeromsmulighet.  Fra et av soverommene er det utgang direkte til hagen, hvor du kan sette deg ut og nyte den første morgenkaffen. Dette er ikke den eneste utgangen til hagen, man kan også komme seg til hagen via. utgang i carporten.
Under trappen opp til andre etasje er det etablert en bod for lagring, samt at det medfølger en sportsbod utvendig i bakkant av carporten.

I andre etasje finner du det tredje soverommet i boligen, samt et delikat bad med fine fliser. Når du kommer opp trappen så kommer du opp i stuen som er romslig og åpen. Det er etablert vedovn her for  å skape en ekstra lun stemning på kalde dager. Kjøkken ligger delvis separat fra stuen og med god plass til et ekstra langt spisebord ved sosiale lag. Fra stuen er det dør ut til terrassen, hvor man sitter lunt og privat.

Til alle boligene så medfølger det parsellhagedel for dyrkning av egne grønnsaker og beplantning.

 

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

 • Stuen med utgang til terrassen.

 • Lyst og delikat kjøkken. Mulig å gjøre tilvalg på kjøkken etter tilvalgsliste.

 • Delikat bad i 2. etasje. Fliser/innredning på illustrasjon kan avvike fra standard. Det er mulig å velge andre fliser etter tilvalgsliste.

 • Hovedsoverommet i 1. etasje med utgang til hagen.

 • Soverom

 • Soverom

Beliggenhet

En bolig på Traverenga gir deg muligheten til å velge det transportmiddelet som passer deg best. To minutter til nærmeste bussholdeplass og en 15 minutters sykkeltur til Gulskogen togstasjon. Ønsker du en joggetur når du kommer hjem fra jobb, er det tursti langs Drammenselva og det er kort vei til lysløype i marka.

Det er gangavstand til både skoler og barnehager fra boligene på Traverenga. Åssiden barneskole ligger ca 2 km unna og det er 1,3 km til Kjøsterud ungdomsskole.
På Åssiden er det også flere forskjellige idrettsanlegg og det mangler ikke med idrettstilbud. Du har muligheten til å drive hallidrett, ski (langrenn og alpint), fotball, tennis samt å trene på treningssenter. Padelsenter og trampolinepark kan også nevnes.

Ligosenteret med KIWI XL er nærmeste matbutikk. Ellers er Åssiden et sted hvor du finner alt du kan tenke deg av butikker og servicetilbud. Ønsker du en dag med shopping, er det kort vei til både Drammen sentrum og Gulskogen kjøpesenter.
Bussforbindelsen til Drammen sentrum er svært god med avganger hvert kvarter store deler av døgnet, og bussturen tar kun 10 min.

Togstasjon

4,5 km

Busstopp

400 m

Barnehage

600 m

Skole

2 km

Butikk

1 km

Meld deg på visning

  Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer