Nye leiligheter i Holmestrand

Ekeberg Park er et trivelig leilighetsprosjekt kun få minutter fra Holmestrand sentrum. Vi har bygget 48 leiligheter fordelt på fire bygg. Her finner du hyggelige mennesker i alle aldre, fra de som har kjøpt sin første bolig til de som har valgt å flytte i leilighet etter mange år i enebolig.

Med egen uteplass på begge sider kan du starte dagen med en kaffe og avslutte med en kopp te uten at du føler at naboene er for tett på deg.

Vi har nå to innflytningsklare 2-romsleiligheter igjen. Her kan du flytte rett inn og skape ditt eget hjem uten å tenke på oppussing og vedlikehold.

Bli med på en digital visning: 

Klikk her for å ta en rundtur i 2-romsleiligheten

Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende prosjekt.

Har du behov for mer plass? Se leilighetene vi bygger i Solberg Hageby, kun en kort spasertur unna:

Boligene

Vi har to helt nye 2-romsleiligheter på 48 kvm. for salg. Den ene ligger i tredje og den andre i fjerde etasje, så her kan du nyte utsikten utover fjorden fra en lun balkong.

Leilighetene har en kombinert stue- og kjøkkenløsning, bad og ett soverom. Du kan ta heisen rett ned i parkeringskjelleren. Leilighetene har også en bod hvor du kan gjemme unna julepynt, kofferter og annet som ikke trenger å stå fremme året rundt.

Du kan flytte inn i leiligheten nå, men vi tilbyr fleksibel overtakelse dersom du ønsker det. En annen ting som er verdt å nevne er at du ikke betaler noe før du har nøkkelen til din nye leilighet i hånda.

Ida kjøpte sin første leilighet på Ekeberg. Hør hennes historie:

Trysilhus har de senere årene scoret høyt på kundetilfredshet. Det er Prognosesenteret som hvert år måler kundetilfredsheten i boligmarkedet. I 2023 kom vi på tredjeplass på listen over beste aktør, vant prisen for beste enkeltprosjekt i overleveringsfasen (Kløverenga) og hadde to prosjekter på topp 10-listen over de beste enkeltprosjektene etter ett års botid (Bomanshagen 2 og Fossum Park). Vi takker våre kunder for tilliten!

I prislisten finner du nå en «Kjøp»-knapp. Her kan du sende inn digitalt kjøpetilbud på leiligheten.

  • Stue i 3-roms leilighet

  • Stue og kjøkken i 2-roms leilighet

  • Illustrasjon fra soverom

Interiør

Våre leiligheter har vært gjennom nøye planlegging og har dermed en gjennomtenkt og god standardløsning. Alle innvendige overflater leveres av god kvalitet. Det er parkett på gulvet i stue, kjøkken, soverom, gang og bod, og keramiske fliser på gulv og vegg på bad. Kjøkkenet leveres med innredning med hvite profilerte fronter.

Beliggenhet

Leilighetene har en meget sentral beliggenhet med umiddelbar nærhet til Kleivbrottet med butikker, treningssenter, barneskole, barnehage, ungdomskole, fotballbane, svømmehall, idrettshall, ballbinge, lekeplasser og flotte turområder.

Holmestrand sentrum er en kort tur unna, hvor du finner de fleste servicetilbud. Matbutikk ligger i nærområdet, og det er gode muligheter innenfor offentlig transport.

Togstasjon

1,6 km

Busstopp

400 meter

Barnehage

700 meter

Skole

400 meter

Matbutikk

600 meter

Vil du vite mer om hva Holmestrand-regionen har å by på? Da kan du finne mye informasjon om hvordan det er å bo og leve i de ulike delene av Holmestrand på den nye portalen plassenvår.no. Les historier om noen som har valgt å flytte dit, om ulike tilbud regionen har å by på og om ildsjeler som gjør dette til et godt sted å bo.

Klikk her for å lese mer om hva Holmestrand-regionen har å by på.

Kontaktperson

Visningspåmelding

    Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: https://www.trysilhus.no/personvern/ Les mer

    Bilder og illustrasjoner kan være hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.