Leiligheter i Holmestrand

Ekeberg Park er et leilighetsprosjekt kun få minutter fra Holmestrand sentrum. Prosjektet består av nye, moderne selveierleiligheter. Vi planlegger å bygge 48 leiligheter fordelt på fire bygg. Dette er en unik mulighet til å skaffe deg en bolig som bidrar til en enklere hverdag.

Bli med på en digital visning: 

Klikk her for å ta en rundtur i 2-romsleiligheten

Klikk her for å ta en rundtur i 3-romsleiligheten

Klikk her for å ta en rundtur i 4-romsleiligheten

Merk at leilighetene som vises er fra et tilsvarende prosjekt.

Boligene

Du kan velge mellom toroms (48 m2), treroms (71 m2) og fireroms (93 m2) leiligheter i Ekeberg Park. Alle leiligheter har egen uteplass på begge sider av leiligheten. Bygget er utformet med en sideveis forskyvning, noe som gjør at uteplassene er godt skjermet. Kjøper du en treroms eller fireroms leilighet, følger det med parkeringsplass i P-kjeller og en sportsbod. For toroms vil det være mulig å kjøpe bod ved ledig kapasitet.

Scroll til siden i tabellen for å se mer info
  • Stue i 3-roms leilighet

  • Stue og kjøkken i 2-roms leilighet

  • Kjøkken 4-roms leilighet

  • Illustrasjon fra soverom

Interiør

Våre leiligheter har vært gjennom nøye planlegging og har dermed en gjennomtenkt og god standardløsning. Alle innvendige overflater leveres av god kvalitet. Det er parkett på gulvet i stue, kjøkken, soverom, gang og bod, og keramiske fliser på gulv og vegg på bad. Kjøkkenet leveres med innredning med hvite profilerte fronter. Det er viktig for oss at du trives i din egen leilighet, og er du tidlig nok ute har du mulighet til å gjøre tilpasninger ut fra vår tilvalgsliste. Spør din kontaktperson i prosjektet for mer informasjon.

Beliggenhet

Prosjektet har en meget sentral beliggenhet med umiddelbar nærhet til Kleivbrottet med forretninger, treningssenter, barneskole, barnehage, ungdomskole, fotballbane, svømmehall, idrettshall, ballbinge, lekeplasser og flotte turområder. Holmestrand sentrum er en kort tur unna, hvor du finner de fleste servicetilbud. Matbutikk ligger i nærområdet, og det er gode muligheter innenfor
offentlig transport.

Togstasjon

1,6 km

Busstopp

400 meter

Barnehage

700 meter

Skole

400 meter

Matbutikk

600 meter

Kontaktperson

Visningspåmelding

Jeg bekrefter at Trysilhusgruppen kan ta kontakt for å gi relevant informasjon om aktuelle boligprosjekter. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Les vår personvernerklæring: Les mer

Bilder og illustrasjoner kan være hentet fra tilsvarende prosjekter og kan vise tilvalg som ikke er innenfor standard leveranse. Det tas også forbehold om at skisser, plantegninger og illustrasjoner vil kunne bli annerledes enn det som fremgår av disse nettsidene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som inngår i en standard leveranse.