Tilpass og kjøp din bolig fra sofakroken

Ønsker du å tilpasse og kanskje til og med kjøpe en bolig i ro og mak fra sofakroken i romjula? Vi har lansert en veiviser som gjør at du kan utforske våre tilvalg og til slutt levere et digitalt kjøpetilbud på den boligen du er interessert i.

Har du sett deg ut en bolig i ett av områdene hvor vi bygger og ønsker å utforske denne løsningen, trykker du på knappen som heter «Tilpass/kjøp». Da blir du tatt videre til en veiviser som tar deg gjennom våre tilvalg, som forteller deg om hvilke fargevalg du kan gjøre og som til slutt lar deg fylle ut et digitalt kjøpetilbud. Er boligen allerede bygget eller tilvalgsfristen er passert, vil du se at det kun er det digitale kjøpetilbudet som er tilgjengelig.

Våre selgere er selvfølgelig alltid tilgjengelige til å svare på spørsmål om våre boliger eller ta deg med på en visning. Vår digitale boligkjøpsløsning kan du gjerne bruke før eller etter en visning, for å gjøre deg bedre kjent med våre boliger.

«Tilpass/kjøp»-knappen finner du enten i prislisten eller dersom du har klikket deg inn på en leilighet. Hvis det kun står «Kjøp» bak leiligheten du er interessert i betyr det at tilvalgsfristen har gått ut.

Slik ser det ut i prislisten.

Her kan du utforske våre boliger digitalt:

Elverum:

Ringsaker:

Kongsberg:

Nesodden:

Romerike:  

Rygge:

Sande og Holmestrand: 

Tønsberg og Færder: 

Øvre Eiker: